Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Στο... περίμενε και ο "Αναστό"

Στον ΟΦΗ επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία όσον αφορά το θέμα της αδειοδότησης μετά τις χθεσινές εξελίξεις από την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ και η έκβαση της υπόθεσης της αδειοδότησης θα δρομολογήσει και τις εξελίξεις σε όλα τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας για την νέα σεζόν.
Στο... περίμενε και ο "Αναστό"
Ήδη υπάρχουν οι πρώτες ενδείξεις για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, με προοπτική ανανεώσεων των συμβολαίων κάποιων παικτών αλλά και μεταγραφών Ελλήνων παικτών αν ανατραπούν τα υπάρχοντα δεδομένα.
Άλλωστε είναι δεδομένο οτι θα μπει ενα γερό ….” κούρεμα ” του νέου μπάτζετ με τον προυπολογισμό να μην ξεπερνάει το 1,5 εκ.ευρώ.
Σχετικά με το θέμα του προπονητή και αυτό εξαρτάται από τις μετέπειτα εξελίξεις στο θέμα της αδειοδότησης. Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι στο… περίμενε.
Περιμένει την κλήση του από την Δ.Ε της ΠΑΕ για να πάρει και την τελική του απόφαση παραμονής ή όχι. Επιθυμία του είναι να παραμείνει στην κρητική ομάδα αν ο ΟΦΗ θα έχει την δυνατότητα να μείνει ανταγωνιστικός και την νέα σεζόν, πράγμα που θα εξαρτηθεί από την έκβαση της αδειοδότησης, ακόμα και με τα αυστηρά οικονομικά δεδομένα που θα κινηθεί την νέα χρονια η ομάδα.
Πηγή: gentikoule.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: