Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

"Γιατί πήρε ο ΠΑΟΚ άδεια;"

Ο Λούσιο Φιλομένο τόνισε πως τα χρήματα που του χρωστάει ο ΠΑΟΚ δεν τα έχει πάρει και απορεί που στον Δικέφαλο δόθηκε η αδειοδότηση.
"Γιατί πήρε ο ΠΑΟΚ άδεια;"
O ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν, ωστόσο υπάρχουν και... παράπονα. Μπορεί ο «δικέφαλος» να τονίζει πως δεν υπάρχουν εκκρεμότητες, όμως ο Φιλομένο μιλά για... οφειλόμενα και τονίζει στο gazzetta.gr πως οι δυο πλευρές είναι στη FIFA. Τι λέει ο Αργεντίνος για τα χρωστούμενα και σε άλλους παίκτες και αναρωτιέται γιατί πήρε ο ΠΑΟΚ άδεια!
«Δεν είναι αλήθεια αυτά που έχουν γραφτεί, αυτή τη στιγμή είμαστε στα δικαστήρια. Η υπόθεση έχει πάει στη FIFA.  O ΠΑΟΚ θα πρέπει να πληρώσει, δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό, αλλά πρέπει να γίνει» ήταν το αρχικό σχόλιο του Αργεντίνου, ο οποίος και επέστρεψε στην πατρίδα του.

Ο Φιλομένο μιλά για διακανονισμό που επιχείρησαν οι άνθρωποι του «δικεφάλου», αλλά που ο ίδιος ποτέ δεν δέχθηκε «Προσπάθησαν να με προσεγγίσουν για να πληρώσουν λιγότερα, όπως άλλωστε κάνουν όλες οι ομάδες, αλλά εγώ δεν δέχθηκα τον συμβιβασμό. Μου τηλεφώνησε ο μάνατζέρ μου και με ενημέρωσε για τις εξελίξεις. Το θέμα είναι στη FIFA και περιμένουμε την απόφασή. Καταλαβαίνω πως αυτό μπορεί να πάρει χρόνο, όμως θα περιμένουμε. Η Ομοσπονδία έκανε δεκτή την αίτησή μου και προχωράμε. Εγώ περιμένω να με πληρώσει ο ΠΑΟΚ».

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ  διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα ακούστηκαν περί συμφωνίας τονίζοντας: «Δεν είναι αλήθεια πως υπήρξε συμβιβασμός, είναι ένα ψέμα... Κάποιοι εμφάνισαν πως ο ΠΑΟΚ με έχει πληρώσει, αλλά δεν είναι έτσι...».

Μάλιστα, ο Φιλομένο αναρωτήθηκε πως ο ΠΑΟΚ πήρε την αδειοδότηση, από την στιγμή που... υπάρχουν και άλλοι παίκτες απλήρωτοι. «Δεν μπορώ να καταλάβω πως πήρε άδεια, από τη στιγμή που χρωστά και σε άλλους παίκτες, όχι μόνο σε μένα. Δεν είμαι ο μοναδικός...». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: