Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Χρειάζεται δεξί μπακ με Τοροσίδη στην 11άδα;

Κάτι πολύ... σπέσιαλ φαίνεται πως έχει στο μυαλό του ο Ζαρντίμ για την παρουσία του "Τόρο" στα ευρωπαϊκά ματς του Ολυμπιακού, αν ο Έλληνας άσος συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι.
Χρειάζεται δεξί μπακ με Τοροσίδη στην 11άδα;
Μάντεις δεν είμαστε και ούτε θέλουμε να γίνουμε. Αλλά από σκέψεις που έχει εκφράσει σε συνεργάτες του ο Πορτογάλος τεχνικός, μην θεωρήσετε έκπληξη αν δείτε τον Τοροσίδη σαν... στόπερ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού!
Από την άποψη πως αυτή τη στιγμή σαν βασικές λύσεις προκρίνονται οι Σιόβας και Μανωλάς (ο Μοντέστο θα καλύπτει... all around) και ο Κανού, αν αποκτηθεί. Με τον Ζαρντίμ να φαίνεται πως έχει στο μυαλό του το δίδυμο Κανού-Σιόβα για την Ελλάδα, που τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Στην Ευρώπη, όμως, που χρειάζεται εμπειρία και ο πρώην αμυντικός του Πανιωνίου δεν την έχει, είναι πολύ πιθανό να μετατοπιστεί στα στόπερ ο Τοροσίδης!
Που έχει αποδείξει πως έχει όλες τις θέσεις μέσα στο γήπεδο, καθώς με τη φανέλα του Ολυμπιακού μόνο σαν τερματοφύλακας δεν έχει αγωνιστεί. Υπάρχει, δηλαδή, το ενδεχόμενο να βρίσκεται ο Τοροσίδης στην 11άδα του Ολυμπιακού σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και ο Ζαρντίμ να ψάχνει για δεξί μπακ!
Βασική προϋπόθεση, βέβαια, για να γίνει κάτι τέτοιο, είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι ο Έλληνας άσος. Κάτι για το οποίο δεν βάζουν το χέρι τους στη φωτιά όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην πλατεία Αλεξάνδρας...

πηγή: sportdog.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: