Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Και ο Κλισί δέχτηκε μπανάνες!!

Ο Γκαέλ Κλισί ισχυρίζεται πως πετάχτηκαν μπανάνες στον αγωνιστικό χώρο στον κυριακάτικο φιλικό αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την ιρλανδική Λίμερικ, μια εβδομάδα πριν τον τελικό του Κομιούνιτι Σιλντ απέναντι στην Τσέλσι.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter για το περιστατικό. «Πόσο στενάχωρο είναι να βλέπεις μπανάνες στο γήπεδο σήμερα (σ.σ. χθες), γνωρίζοντας πόσοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρειάζονται φαγητό. Δεν έχω λόγια για αυτό».

Από την πλευρά της η ιρλανδική ομάδα, τόνισε πως θα ερευνήσει το θέμα για να βρει τους υπαίτιους και πρόσθεσε πως το θέμα θα το αναλάβουν οι αστυνομικές αρχές. Αναλυτικά η ανακοίνωσή της: «Η Λίμερικ και η διοίκηση του γηπέδου Θόμοντ Παρκ θα επανεξετάσει το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης για να αναγνωρίσει το άτομο που έριξε το αντικείμενο στο γήπεδο. Το άτομο αυτό θα τιμωρηθεί για όλα τα μελλοντικά παιχνίδια στο Θόμοντ Παρκ και στο Τζακμαν Παρκ και το ζήτημα θα περάσει στην αστυνομία».

Θυμίζουμε πως δέκτης ενός παρόμοιου περιστατικού έγινε και ένας άλλος ποδοσφαιριστής της Σίτι, ο Μπαλοτέλι, ο οποίος δέχτηκε επίσης μπανάνες στο Euro, όπου συμμετείχε με την Ιταλία.

Τέλος, για την ιστορία η Σίτι δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα και επικράτησε με 4-0 της Λίμερικ, με τον Ντζέκο να σκοράρει δύο φορές, ενώ τα άλλο δύο τέρματα προήλθαν από τους Μπογιάτα και Σκαπούτσι.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: