Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Χακόμπο: «Ιδανική προοπτική ο ΠΑΟΚ»

Ο Σανθ Χακόμπο με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα arcadia-sports.gr, αποκάλυψε την κρούση που είχε από τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα από τον Ζήση Βρύζα και πρόσθεσε πως ο [Δικέφαλος» είναι ιδανική προοπτική για την καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο arcadia-sports.gr:

«Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ο οποίος μου είπε ότι θέλει πολύ να συνεργαστούμε. Όταν έφυγα από τον Αστέρα έφτασα κοντά σε συμφωνία με ομάδες στην Αγγλία αλλά ο ΠΑΟΚ μου φαίνεται ιδανική προοπτική για την καριέρα μου», τόνισε αρχικά ο Χακόμπο στο arcadia-sports.

Και πρόσθεσε: «Δεν σου κρύβω ότι σκέφτομαι το πως θα το πάρουν οι οπαδοί του Αστέρα. Δεν θέλω να χαλάσει αυτή η σχέση που έχτισα πέρυσι μαζί τους. Είναι όμως μια καλή προοπτική για μένα η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και η επιστροφή στην Ελλάδα».

Για το τι μεσολάβησε μετά τη φυγή του από τον Αστέρα: «Πέρασα πάρα πολύ όμορφα στον Αστέρα. Στη συνέχεια όμως δέχθηκα προτάσεις από την Αγγλία. Στην αρχή συζήτησα με την Έβερτον, συμφωνήσαμε αλλά οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να πάω δανεικός για ένα χρόνο στην Τσάρλτον. Δεν το δέχθηκα. Πριν από λίγες μέρες μου έκανε πρόταση η Μίντλεσμπρο η οποία επίσης ήθελε να με στείλει σε άλλη ομάδα για έναν χρόνο. Αρνήθηκα και πάλι. Και έπειτα με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ...», σχολίασε ο Χακόμπο.

Για τις υπόλοιπες παραμέτρους που θα παίξουν ρόλο σε μια ενδεχόμενη μετακόμισή του στη Θεσσαλονίκη: «Πρέπει πρώτα να δω την πόλη της Θεσσαλονίκης και το περιβάλλον της ομάδας. Για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: