Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Άγριο "χώσιμο" σε Κόντη!!

Ο Καπετάνος εξέθεσε την προηγούμενη διοίκηση του Άρη.
Άγριο "χώσιμο" σε Κόντη!
Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Κώστας Καπετάνος στη "SportDay":
Οπως μας είπε κι ο Μάκης Κατσαβάκης στο Πράτο, από τα αποδυτήρια του Άρη τόσα χρόνια έλειπε η ηρεμία. Τι γινότανε δηλαδή; Για να καταλάβει και ο κόσμος...
"Σίγουρα όταν υπάρχει καθυστέρηση μισθών, αυτό χτυπάει άσχημα. Οταν κάποιοι παίρνουν τα λεφτά τους, κάποιοι άλλοι όχι, κάποιοι άλλοι δεν έχουνε να φάνε, κάποιοι πηγαίνουν κάθε μήνα στα γραφεία και πληρώνονται ή η διοίκηση μιλάει με συγκεκριμένους και τους υπόλοιπους τους έχει παραμελήσει, αυτό είναι τραγικό και πολύ δύσκολο".
Αισθανθήκατε κάποια στιγμή την ανάγκη να πείτε κάτι στον κόσμο;
"Ηταν πολλές οι φορές που το σκεφτήκαμε και μπορούσαμε να το κάνουμε σαν ποδοσφαιριστές αλλά κάποιοι δεν είχαν το κουράγιο, άλλοι κρύβονταν από πίσω. Ολο αυτό έφερνε ένταση στα αποδυτήρια".
Η φετινή χρονιά θα είναι πιο δύσκολη οικονομικά από την περσινή...
"Αυτοί που μείναμε, ξέρουμε τις καταστάσεις. Πέρυσι πήραμε το 10-15% του συμβολαίου μας. Η περσινή διοίκηση ήταν τραγική. Παίζανε μαζί μας, ειδικά τους τελευταίους δύο μήνες ο κ. Κόντης και ο κ. Αθανασιάδης παίζανε στις πλάτες μας. Μας έλεγαν “ελάτε να υπογράψετε χαρτί για την αδειοδότηση, θα πληρωθείτε μία του μηνός”. Καθαρά κοροϊδία. Μας μαζεύανε στο γήπεδο και μας λέγανε “έχουν μπει χρήματα στους λογαριασμούς σας”. Παραμύθι. Ούτε ευρώ είχε μπει. Ο κ. Κόντης μας είχε πει ότι από τη στιγμή που βγαίνει μπροστά, η κοροϊδία θα τελειώσει. Ακόμη πιο μεγάλο ψέμα ήταν αυτό. Εμείς για το καλό της ομάδας υπογράψαμε και τα χαρτιά και όλα, γιατί πολύ απλά θέλαμε το καλό του Αρη. Η νέα διοίκηση είναι πολύ διαφορετική. Μας πήρε το καλοκαίρι τηλέφωνα και μείναμε για το δικό μας καλό και για της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: