Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ο Χατζηαποστόλου ζητάει την παραίτηση Σαρρή από την ΚΕΔ!!

Σε νέα φάση μπαίνει η προεκλογική αντιπαράθεση στην ΕΠΟ έπειτα από το μπαράζ δημοσιευμάτων κατά της υποψηφιότητας Γκαγκάτση το Σαββατοκύριακο.
Ο Χατζηαποστόλου ζητάει την παραίτηση Σαρρή από την ΚΕΔ
Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, «νούμερο 2» της παράταξης Γκαγκάτση επικοινώνησε με δική του πρωτοβουλία με το Soccerplus και ζήτησε, μέσω δήλωσής του, την παραίτηση του υποψήφιου προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή από την προεδρία της ΚΕΔ και την μη συμμετοχή του στον καταρτισμό των νέων πινάκων διαιτησίας ώστε να μην επηρεάσει την ψήφο των ενώσεων. Ο καταρτισμός των πινάκων διαιτητών αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.
Η δήλωση του κ. Χατζηαποστόλου είναι η ακόλουθη:
«Δεν είναι ηθικό και δεοντολογικό ένας υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ να κάνει τις κρίσεις των διαιτητών. Ηθικό και δεοντολογικό θα ήταν ο κύριος Σαρρής να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της ΕΠΟ και στην συνέχεια να παραιτηθεί από πρόεδρος της ΚΕΔ ώστε να μην μπορεί να επηρεάσει τις ψήφους των ενώσεων. Καλώ τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο να παραστεί στις αξιολογήσεις των διαιτητών, οι οποίες θα πρέπει να γίνουν από τα μέλη της ΚΕΔ που είναι πρώην διαιτητές».
Υ.Γ. Το Soccerplus.gr με αφορμή την παραπάνω δήλωση ξεκαθαρίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα δημοσιεύει οποιαδήποτε δήλωση αφορά τις εκλογές της ΕΠΟ, από όποια παράταξη και αν προέρχεται και από όποιον και αν γίνεται και χωρίς να αποκλείει την φωνή κανενός όπως άλλωστε έκανε και με την δήλωση του προέδρου της ΕΠΣ Σάμου, κ. Βακάλη, ο οποίος μέσω του Soccerplus τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας Σαρρή.
Πηγή: Soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: