Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Περίπατος για Σίτι (video)

Περίπατος για Σίτι (video)
Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μάντσεστερ Σίτι τη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λίμερικ. Οι «πολίτες», με πολλούς νέους παίκτες στη σύνθεσή τους, επικράτησαν της ιρλανδικής ομάδας με σκορ 4-0, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Έντιν Τζέκο που σημείωσε δύο γκολ!

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι πρωταθλητές Αγγλίας είχαν τον έλεγχο και δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο.
Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 33’ ο Βόσνιος! Λίγα λεπτά αργότερα, στο 42’, ο Μπογιάτα έγραψε το 2-0 και στη συνέχεια ο Τζέκο- με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα- έστειλε τη Σίτι στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο με το υπέρ της 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι… έριξαν στροφές και έδωσαν τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να βρουν χώρους για να απειλήσουν. Καμία από τις λιγοστές προσπάθειές τους, όμως, δεν κατέληξε στα δίχτυα, εν αντιθέσει με την ευκαιρία του Σκαπόυτζι στο 76’, που έμελε να «γράψει» το τελικό αποτέλεσμα.

Η σύνθεση της Μάντσεστερ Σίτι: Παντίλιμον, Λέσκοτ, Νασρί (32' Σκαπούτσι), Σάντα Κρουζ (73΄Φέισι), Μπογιάτα, Κλισί, Μίλνερ (73΄Μαντσίνι), ΜακΓκίβερν (46' Λόπες), Σουάρες, Έβανς (57' Γουαμπάρα), Τζέκο (70' Μπαν).




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: