Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ο Μπολτ δε χάνει ποτέ!!

Τα παμε και λίγες ώρες νωρίτερα. Αυτή η κούρσα άξιζε την αναμονή. Ήταν η γρηγορότερη στην ιστορία των Ολυμπιακών. Toυ Μιχάλη Τσώχου.
Ο Μπολτ δε χάνει ποτέ!
Και αν δεν πάθαινε θλάση ο Ασάφα Πάουελ και οι 8 αθλητές θα ήταν κάτω από το 10’’. Απίστευτο. Πέρα από τα όρια του νου.
Και νικητής, αυτός που πρέπει. Το φαινόμενο Μπολτ. Που δεν έχει επιστημονική εξήγηση. Που αναγκάζει όλους τους ειδικούς να σκίζουν τα διπλώματά τους. Που αψηφά τους νόμους της φυσικής και αποδεικνύει στην πράξη, ότι ο πιο γρήγορος άνθρωπος, δεν είναι απαραίτητα και κοντός.
Ήταν και μια νίκη που ήθελαν όλοι. Διοργανωτές, φίλαθλοι, χορηγοί. Όλοι αυτό περίμεναν. Να ισοφαρίσει τον απίστευτο Καρλ Λιούις, κερδίζοντας δύο συνεχόμενα 100άρια σε Ολαυμπιακούς Αγώνες. Να αυξήσει την δεξαμενή των θαυμαστών του και να υποχρεώσει τους «αντιπάλους» του να περιμένουν 4 ακόμη χρόνια, μήπως και τον δουν να χάνει. Ουρές έκαναν για ένα εισιτήριο στην γραμμή του τερματισμού. «Σφαγή» για ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία. Και δεδομένο sold out τις πρώτες ημέρες της προβολής της ταινίας του, που ξεκινά σήμερα Δευτέρα.
Οι Αμερικανοί θα πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο. Ο Γκατλιν τα έδωσε όλα, μόνο που είδε τις πλάτες των Τζαμαϊκανών. Διότι μην ξεχνάμε και τον «διάδοχο» Μπλέικ. Θα περιμένει την σειρά του πιθανότατα στο Ρίο. Αν και ο Μπολτ μοιάζει να μην χάνει, εκτός και αν αποφασίσει να μην κατεβεί στον στίβο.
ΥΓ «Ειδικοί» του στίβου δεν είμαστε, αλλά το Ολυμπιακό ρεκόρ το πετύχαμε, έτσι; Αντε τώρα και στο 200άρι.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: