Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Με το… αριστερό η Ρίβερ Πλέιτ!!

Επέστρεψε μεν στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής η Ρίβερ Πλέιτ, αλλά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με εντός έδρας ήττα 2-1 από την Μπελγκράνο.
Μάλιστα ο Φούνες Μόρι αστόχησε σε πέναλτι στο 89ο λεπτό, το οποίο συνδυάστηκε με κόκκινη κάρτα στον Χουάν Κάρλος Ολάβε, τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Την ήττα-σοκ της Ρίβερ προκάλεσαν οι Λούκας Μελάνο και Σέζαρ Καράνζα με γκολ στο 43ο και στο 46ο λεπτό, αντίστοιχα. Στο 75ο ο Μανουέλ Λανζίνι μείωσε σε 2-1.
Εύκολη και δίκαιη νίκη πέτυχε η Σαν Λορένζο με 2-1 σε βάρος της Σαν Μαρτίν Ντε Σαν Χουάν. Οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους και απομακρύνθηκαν από την «καυτή ζώνη» της τριετής κατάταξης. Στο 16ο λεπτό, ο Λεάντρο Ρομαγκνόλι άνοιξε το σκορ, ενώ στο 44ο λεπτό ο Φράνκο Γιάρι διαμόρφωσε το 2-0. Στο δεύτερο μέρος η Σαν Λορένζο πρόσεξε περισσότερο την άμυνά της, αλλά δεν απέφυγε το 2-1 από τον Σεμπάστιαν Άριελ Πένκο στο 86ο λεπτό.
Στο 1-1 έμειναν οι Γοδόι Κρουζ και Ολ Μπόις. Το παιχνίδι, πάντως, είχε πολλές φάσεις για αμφότερους τους συλλόγους. Το πρώτο γκολ ήταν του Νταβίντ Ραμίρεζ με πέναλτι στο 12ο λεπτό, ενώ ο Ιβάν Μποργκέγιο ισοφάρισε στο 15ο
Παρακάτω όλα τα κυριακάτικα (05/08) αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής:
Γοδόι Κρουζ-Ολ Μπόις 1-1
Σαν Λορένζο-Σαν Μαρτίν 2-1
Ρίβερ Πλέιτ-Μπέλγκράνο 1-2








πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: