Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Έκλεισε φιλικά, με Ρόμα στο Ολίμπικο!!

Ο Άρης αποχωρεί από την Ιταλία, όπου ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο προετοιμασίας του, με παρακαταθήκη μια καλή εμφάνιση, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, που μόνο αισιοδοξία μπορεί να τον γεμίζει για τη συνέχεια, επί ελληνικού εδάφους.

Τα αποκαλυπτήρια της ομάδας που «χτίζει» ο Μάκης Κατσαβάκης θα γίνουν στις 10 του μήνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο την Κέρκυρα, θα ακολουθήσει στο ίδιο γήπεδο με την Ξάνθη, ενώ οριστικοποιήθηκε μια μεγάλη αναμέτρηση με την Ρόμα στο Ολίμπικο στις 19 Αυγούστου!

Προχωρά και του χαφ

Τα «δίχτυα» που έχει ρίξει ο Άρης στην Πορτογαλική αγορά, από ότι φαίνεται δεν περιορίζονται στην αναζήτηση φορ, αλλά επεκτείνονται και για τον χαφ που ψάχνει ο Μάκης Κατσαβάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ψηλά στη λίστα των «κίτρινων» υπάρχει η περίπτωση ενός αμυντικού μέσου από το Πορτογαλικό πρωτάθλημα, για τον οποίο το τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ έχει συλλέξει καλά στοιχεία, ενώ ενήμερος είναι και ο Μάκης Κατσαβάκης. Μια δεύτερη περίπτωση είναι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ένας Ούγγρος χαφ, που επίσης έχει καλό βιογραφικό και εξετάζεται σοβαρά από τους κίτρινους.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: