Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Πήρε Βοσνιάδη!

Πήρε Βοσνιάδη
Μόλις λίγες ώρες έμεινε «ορφανή» η θέση του προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης. Μετά το διαζύγιο, ύστερα από παραίτηση του Χριστόφορου Κόλα, η αθηναϊκή ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Αλέκο Βοσνιάδη. Ο έμπειρος προπονητής βρισκόταν στην Αναγέννηση Επανομής, πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά και αφού αποχώρησε, είχε συζητήσεις με τον Πιερικό, από τις οποίες δεν επήλθε συμφωνία. Έτσι τα «βρήκε» με τον Απόλλωνα και θα συνεχίσει εκεί.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα, ο Κόλα αποχώρησε με ανακοίνωση, η οποία άφησε αιχμές για την διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Ανέλαβα τον Απόλλωνα Σμύρνης με συγκεκριμένο σχέδιο και φιλοδοξίες, με στόχο να δημιουργήσουμε μια υγιή και ανταγωνιστική ομάδα, θέτοντας παράλληλα τις βάσεις για την εξέλιξη αυτής, προκειμένου να φτάσουμε κάποια στιγμή τον Απόλλωνα εκεί που όλοι σεβάστηκαν, αγάπησαν και αναγνώρισαν.

Λόγω ηθικής και προσωπικής δέσμευσης που έχω στο σύλλογο αυτόν και στον κόσμο του, οφείλω να γνωστοποιήσω ως ελάχιστη υποχρέωσή μου πως αποφάσισα να παραιτηθώ από τα καθήκοντά μου, καθώς η φιλοσοφία, η σκέψη και ο τρόπος λειτουργίας συγκεκριμένων ανθρώπων στη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν συνάδουν με τα δικά μου πιστεύω ως προπονητή και ως ανθρώπου περί αντίληψης του ποδοσφαίρου.

Προφανώς, απ’ όσο έχω αντιληφθεί στο μικρό διάστημα που βρίσκομαι “επικεφαλής” της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα, οι διοικούντες την ομάδα χρειάζονται ένα πιόνι που να καθοδηγείται και να εκπληρώνει τις δικές τους επιθυμίες. Καταλήγοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές και πάνω απ' όλα τον κόσμο του Απόλλωνα, που με τόση αγάπη με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή.

Γι' αυτούς και μόνο δεν θα μπορούσα να αρνηθώ τις αρχές μου και τα πιστεύω μου παραμένοντας στην ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και να φτάσει εκεί που του αξίζει, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν κάτω από διαφορετικές συνθήκες.

Με εκτίμηση
Χριστόφορος Κόλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: