Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Πάει για Χακόμπο ο ΠΑΟΚ

Την περίπτωση του Σανθ Χακόμπο εξετάζει ο ΠΑΟΚ, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Μιχάλης Σηφάκης δεν θα φορέσει τη φανέλα του δικεφάλλου. Οι δύο πλευρές βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις μετά τη φυγή του Κρέσιτς, ωστόσο υπήρχε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό. Ο διεθνής γκολκίπερ ζητούσε κάτι παραπάνω από 300.000 ευρώ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ ο ΠΑΟΚ του πρόσφερε 200.000 ευρώ. Αυτή η διαφορά αποδεικνύεται ανυπέρβλητο εμπόδιο και έτσι οι άνθρωποι του συλλόγου της Θεσσαλονίκης είναι. υποχρεωμένοι να στραφούν σε άλλη λύση, έτσι ώστε να καλύψουν το κενό που υπάρχει στο ρόστερ για τη θέση του τερματοφύλακα.
Ο Χακόμπο είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, κάνοντας μάλιστα τον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν να χτυπήσει την πόρτα των Αρκάδων και να ζητήσει τον Ισπανό γκολκίπερ. Εκτός από τους "ερυθρόλευκους" και η Εβερτον κοιτούσε τον Χακόμπο, ο οποίος τον περασμένο Απρίλιο πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση.
Εκτός από τους δύο παραπάνω, στη λίστα του Γιώργου Δώνη υπάρχει και ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος, αλλά η περίπτωση του είναι πιο δύσκολη, καθώς σε αντίθεση με τους Χακόμπο, Σηφάκη, ο έμεπιρος γκολκίπερ δεν είναι ελεύθερος και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: