Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Εβδομάδα εξελίξεων με Σαββίδη

Μία πολύ σημαντική εβδομάδα ξεκινάει από σήμερα στο θέμα Σαββίδη. Όπως αποκάλυψε χθες το «Μetrosport», ο Ρώσος επιχειρηματίας έχει αποστείλει το συμφωνητικό στον ΑΣ ΠΑΟΚ, για να υπογραφεί και να προχωρήσει έτσι απερίσπαστος στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της «ασπρόμαυρης» εταιρείας.

Το συμφωνητικό αυτό αφορά στην αποσαφήνιση των σχέσεων που θα διέπουν ΠΑΕ και ΑΣ, εάν πάρει την ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος την προηγούμενη φορά που είχε ενδιαφερθεί για το Δικέφαλο, πριν από έξι χρόνια, είχε… σκαλώσει στο συγκεκριμένο θέμα. Τώρα όμως φρόντισε από νωρίς να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αφού εδώ και καιρό είχε έρθει σε επαφή με τους ιθύνοντες και του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, με τους οποίους και συζήτησε τις προοπτικές που υπάρχουν.

Έτσι, σύμφωνα με όσα είχαν διαρρεύσει από τις δύο πλευρές, ο Σαββίδης θα αποζημιώνει με το ποσό των 600.000 ευρώ κάθε χρόνο τον ΑΣ, για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου της Τούμπας και των χώρων του. Πέρα από το οικονομικό, υπάρχουν και κάποια άλλα ζητήματα, τα οποία διευκρινίστηκαν και εμπεριέχονται στο συμφωνητικό που έχει αποσταλεί από την πλευρά του ομογενή πολιτικού.

Λογικά, κώλυμα δε θα υπάρξει, οι υπογραφές θα μπουν από όλες τις πλευρές και εντός των επόμενων ημερών, ο Ιβάν Ιγκνατίεβιτς Σαββίδης θα προχωρήσει έμπρακτα στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που τρέχει θα είναι ανοιχτή ως και τις 16 Αυγούστου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: