Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Χρυσοβελώνη: «Αποφασίστε άμεσα για Ολυμπιακό Βόλου»

Με επιστολή της στον υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη η βουλευτής Μαγνησίας, Μαρίνα Χρυσοβελώνη ζήτησε να επιληφθεί του θέματος του Ολυμπιακού Βόλου.
Αναλυτικά η επιστολή:
Αξιότιμε κ. Υφυπουργέ,
Απευθύνομαι σε εσάς για το γνωστό θέμα του Ολυμπιακού Βόλου. Είναι ένα ζήτημα που χρονίζει και έχει δυστυχώς αποτελέσει αντικείμενο ψηφοθηρικής εκμετάλλευσης από τοπικούς παράγοντες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στη Μαγνησία.
Γνωρίζω ότι δεν βλέπετε τον αθλητισμό μέσα από κομματικά γυαλιά. Είμαι δε βέβαιη πως, βάσει και της προηγούμενης θητείας σας στην ίδια θέση, δεν πρόκειται να συνεχίσετε αδικίες του παρελθόντος που κληρονομήσατε, ούτε θα στοχοποιήσετε αδύναμους προς όφελος των ισχυρότερων.
Ο Ολυμπιακός Βόλου ενεργώντας ορθά, με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια ουδέποτε αποδέχτηκε τις σε βάρος του άδικες αποφάσεις. Την ίδια ακριβώς βούληση για συνέχιση του αγώνα σε όλα τα επίπεδα εκφράζω και εγώ προσωπικά με σκοπό την άμεση δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου.
Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να συνεδριάσουν τα υπεύθυνα όργανα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και να ληφθούν οι αποφάσεις για την αποκατάσταση της ομάδας, οι οποίες βέβαια θα πρέπει να είναι αποδεκτές και από τους ηρωικούς φιλάθλους της. Καθώς πλέον τα χρονικά περιθώρια μηδενίζονται, υπάρχει επείγουσα ανάγκη να εκδοθεί συντομότατα απόφαση που θα αποκαθιστά οριστικά την αδικία σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου.
Ως βουλευτής Μαγνησίας, παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες προκειμένου να λήξει η παραπάνω εκκρεμότητα καθώς η τελική δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου δεν είναι ούτε προσωπική χάρη ούτε κομματικό ρουσφέτι σε τοπικούς παράγοντες. Είναι υποχρέωση της Πολιτείας όπως αυτή εκπροσωπείται θεσμικά από Εσάς και προϋπόθεση για την λειτουργία ενός πραγματικού κράτους δικαίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: