Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Για μεγάλα πράγματα!!

Η φοβερή επίδοση που έκανε η Σοφία Υφαντίδου στο ακόντιο του επτάθλου, όπου σημείωσε Ολυμπιακό ρεκόρ με 56.96μ., γεννάει μερικές εύλογες απορίες.
Για μεγάλα πράγματα!
Πολύ μυαλό θέλει, ρε παιδιά, να βοηθήσει η ομοσπονδία την κοπέλα να βρει τον πραγματικό της προορισμό; Αφού φαίνεται ότι έχει απίστευτο ταλέντο στον ακοντισμό.
Η Υφαντίδου έριξε 57 μ. στο ακόντιο σαν επταθλήτρια κι ενώ ήδη είχε ξεθεωθεί δυο μέρες από διαδοχικά αγωνίσματα. Το 6ο αγώνισμα του επτάθλου ήταν το ακόντιο.
Αν, λοιπόν, έκανε τη στοιχειώδη προπόνηση ακοντισμού, τότε δεν θα έμπαινε στον τελικό του ακοντίου; Σίγουρα!
Και, μάλιστα, η Υφαντίδου είναι κι αρκετά λεπτή. Δεν έχει, δηλαδή, την σωματοδομή για ρίψεις. Αν, λοιπόν, με τέτοιο ταλέντο έκανε την απαραίτητη προπόνηση και πρόσθετε λίγη μυϊκή μάζα, τότε το πιθανότερο θα ήταν να διακριθεί στο ακόντιο κι όχι να βρίσκεται στην 25η θέση του επτάθλου.
Προπονητές για ακόντιο υπάρχουν πολλοί, αφού η Ελλάδα έχει παράδοση στο αγώνισμα, ενώ τελευταία δεν υπάρχουν πια μεγάλα ονόματα στις ρίψεις. Κρίμα κι άδικο, λοιπόν, δεν είναι να χάνεται μια τέτοια αθλήτρια; Για μεγάλα πράγματα είναι η Υφαντίδου αν αφοσιωθεί στο ακόντιο!

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: