Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ήττα για Κέρκυρα!!

Ήττα για Κέρκυρα
Mε εμφανή τα σημάδια της προόδου των παικτών της Κέρκυρας, σε σχέση με αυτά που έδειξαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, οι Φαίακες έχασαν την Κυριακή με 1-0 από την κυπριακή Αγία Νάπα σε φιλικό παιχνίδι στο Ελατοχώρι, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Άκης Μάντζιος είδε αυτά που ήθελε από τους ποδοσφαιριστές του και ήταν εμφανώς ικανοποιημένος.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε μόλις στο 1', όταν ο Κολοκούδιας, μετά από κόρνερ και καραμπόλα στην περιοχή του Αναστασόπουλου, πλάσαρε τον Ελληνα τερματοφύλακα.

Για προληπτικούς λόγους, ο τεχνικός της Κέρκυρας δεν χρησιμοποίησε τους Λεόν, Μπάρκογλου και Βενέτη. Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό των Φαιάκων είναι για την ερχόμενη Τρίτη κόντρα στον Βισαλτιακό της Football League 2.


Η Κέρκυρα παρατάχθηκε με τους: Αναστασόπουλο (46' Στρατηλάτη), Μπουκουβάλα (60' Ζουμπουλάκη), Κοντοδήμο, Πετρούση, Γκούμα, Νάστο (70' Χαμπλ), Σταμογιάννο (70' Τσοκάνη), Καραπέτσα (65' Ηλιάδη), Καραλή (60' Γιάντση), Αγρίτη (60' Βασιλόγιαννη), Διαμαντόπουλο


*Το πρωί της Κυριακής, οι Φαίακες έκαναν κανονικά προπόνηση, διάρκειας πάνω από μια ώρα. Διπλή προπόνηση περιλαμβάνει και το πρόγραμμα της Δευτέρας.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: