Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Στραβοπάτημα για τη Βάσκο!!

Στο 0-0 έμεινε η Βάσκο Ντα Γκάμα με την Κορίνθιανς, οπότε η Ατλέτικο Μινέιρο παρέμεινε στην πρώτη θέση του Brasileirao, αν και έχει έναν αγώνα λιγότερο.
Το συγκεκριμένο ματς ήταν ισορροπημένο, αφού οι φιλοξενούμενοι «κοίταξαν στα μάτια» τη φορμαρισμένη Βάσκο. Με τη «λευκή» ισοπαλία η Κορίνθιανς συμπλήρωσε 17 βαθμούς και κράτησε τη δεύτερη ομάδα της κατάταξης στους 31 έναντι των 32 των πρωτοπόρων.
Στους 29 έφτασε η Φλουμινένσε κερδίζοντας με 2-0 την Κοριτίμπα. Στο 81ο λεπτό αποβλήθηκε ο Άιρτον και η «φλου» εκμεταλλεύτηκε άμεσα το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Συγκεκριμένα ο Μάρκος Τζούνιορ άνοιξε το σκορ στο 83ο λεπτό και ο Φρεντ διαμόρφωσε το 2-0 στην… επόμενη επίθεση. Από την πλευρά του, ο Ντέκο αποχώρησε πάλι λόγω τραυματισμού.
Τέταρτη με 27 βαθμούς είναι πλέον η Γκρέμιο. Πάντως ήταν στο 1-1 με την Μπαχία μέχρι το… 88ο λεπτό. Τότε ο Σόουζα πέτυχε το νικητήριο γκολ με κεφαλιά, ενώ ο Μαρσέλο Μορένο έφερε το σκορ στο 3-1 στις καθυστερήσεις, αφού πρώτα αποβλήθηκε ο Μαντσίνι των φιλοξενούμενων.
Σημαντική νίκη με 1-0 πήρε η Σάο Πάολο σε βάρος της Σπορτ Ρεσίφε συνεχίζοντας σχετική ευνοϊκή παράδοση. Ο Αντεμίλσον σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 78ο λεπτό, ενώ είχε χάσει ήδη σπουδαίες ευκαιρίες. Έτσι οι «τιμάο» έφτασαν στους 25 βαθμούς και άφησαν την Σπορτ στους 13.
Απρόσμενη εντός έδρας ήττα υπέστη η Κρουζέιρο από την Πόντε Πρέτα. Μπορεί ο Μπόργκες να ισοφάρισε το τέρμα του Σισίνιο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ο Μαρσίνιο «απάντησε» στο 47ο λεπτό. Παρά την κυριαρχία τους στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι έμειναν στους είκοσι βαθμούς, ενώ η Πόντε Πρέτα έφτασε στους 19.
Σε άλλο ματς, η Σάντος συνέχισε την «καταστροφική» πορεία της. Συγκεκριμένα η Ναούτικο την κατέβαλε με 3-0. Μάλιστα ο Κιμ ντύθηκε… Νεϊμάρ, όταν διαμόρφωσε το 2-0 με μυθικό γκολ στο 80ό λεπτό. Στο 59ο ο Πάτρικ είχε ανοίξει το σκορ, ενώ ο Κιέζα μετέτρεψε τη νίκη σε θρίαμβο στις καθυστερήσεις. Η απογοητευτική Σάντος «κόλλησε» στους 13 βαθμούς και επέτρεψε στη Ναούτικο να συμπληρώσει 16.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Κοριτίμπα-Φλουμινένσε 0-2
Βάσκο Ντα Γκάμα-Κορίνθιανς 0-0
Γκρέμιο-Μπαχία 3-1
Σάο Πάολο-Σπορτ Ρεσίφε 1-0
Κρουζέιρο-Πόντε Πρέτα 1-2
Ναούτικο-Σάντος 3-0














πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: