Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Η αστοχία και τα ...περίεργα με Χάρις-Βιντιάδη!!

Αν δε βάλεις τη μπάλα στα δίχτυα, νίκη δεν μπορείς να πάρεις. Ακόμα όμως κι αν σκοράρεις, όταν δεν αποφεύγεις τα επαναλαμβανόμενα ατομικά λάθη, τότε δύσκολα διατηρείς το υπέρ σου αποτέλεσμα. Γράφει ο Μανώλης Βογιατζάκης.
Η αστοχία και τα ...περίεργα με Χάρις-Βιντιάδη
Όπως και στα δύο προηγούμενα ματς πρωταθλήματος η ΑΕΚ εμφάνισε και πάλι το μεγάλο της πρόβλημα. Το σκοράρισμα. Ναι μεν δημιουργήθηκαν ευκαιρίες, αλλά στόχο βρήκαν μόνο μια φορά οι "κιτρινόμαυροι". Κι εκεί που κρατούσαν τη νίκη, ο Κατίδης έχασε τη μπάλα στο κέντρο, ο Γιάγκο με τον Κουτρουμπή είχαν ...ανέβει σχεδόν μέχρι τη μεσαία γραμμή και ο ʼρης με μία μοναδική τελική προσπάθεια πήρε από το πουθενά τον βαθμό της ισοπαλίας. Από το πουθενά όμως, γιατί στο γήπεδο "υπήρχε" μόνο ο δικέφαλος.
Κρίμα για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, αφού ήταν ανώτεροι από τον επίσης άπειρο και νεανικό ʼρη και θα μπορούσαν πολύ νωρίτερα να έχουν "τελειώσει" το ματς. Κρίμα για τους περίπου 15 χιλιάδες φίλους του δικεφάλου, οι οποίοι δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στις εξέδρες, δίνοντας πραγματική στήριξη στην ομάδα.
Αγωνιστικά ο Γιάγκο εκτός από το γκολ που πέτυχε είχε εξαιρετική απόδοση ως κεντρικός αμυντικός. Στην κανονική του θέση δηλαδή και όχι ως αναγκαστική λύση στα χαφ. Ο Κουτρουμπής για ένα ακόμα παιχνίδι βγήκε νικητής από τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες με τους αντιπάλους του, αλλά στη φάση του γκολ δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ισοφάριση. Ο Βαλεντίνος Βλάχος έκανε ντεμπούτο στην ενδεκάδα και έδειξε πολύ καλά στοιχεία ως δεξί μπακ, αφού δεν έχασε τη θέση του και αρκετές φορές προωθήθηκε για να βοηθήσει και επιθετικά. Μαζί με τον Αρκούδα η ΑΕΚ δείχνει να βρίσκει σημαντικές λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας.
Στο κέντρο ο Ρίκκα ανέκοψε πολλές προσπάθειες των φιλοξενούμενων, ενώ ο Κορδέρο είχε καλές, αλλά και αρκετές λανθασμένες επιλογές. Στην επίθεση ο μοναδικός που κατάφερε να ξεχωρίσει ήταν ο Φούντας. Ταχύτατος, δε σταμάτησε να κινείται, να ζητάει η μπάλα, να μαρκάρει και να παίρνει πρωτοβουλίες. Αν είχε βάλει το γκολ στο α' ημίχρονο όλα θα ήταν άψογα. Πρέπει οποσδήπωτε πάντως να βελτιωθεί στο ένας εναντίον ενός.
Πάμε τώρα στο θέμα, με το οποίο ασχολούνται εδώ και πολύ καιρό οι φίλοι της ομάδας. Το ενδιαφέρον των Χάρις και Βιντιάδη για τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ. Είναι τουλάχιστον περίεργο, να έχουν έρθει στην Αθήνα αποκλειστικά για την Ένωση και για σχεδόν δύο μέρες να μην κάνουν έστω ένα ραντεβού με τους διοικούντες. Από το βράδυ της Παρασκευής, όταν και έφτασε στην Αθήνα ο Κιθ Χάρις και απλά πέρασε από τα Σπάτα, μέχρι και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον ʼρη, δεν είχαν καμία επαφή με τον πρόεδρο και τα μέλη του δ.σ της ΠΑΕ. Αντίθετα οι πληροφορίες τους θέλουν να είναι την περισσότερη ώρα με τον πρωην πρόεδρο της ομάδας, Σταύρο Αδαμίδη.
Επίσης μετά απ' όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας εδω και καιρό, είναι τουλάχιστον "αστείο" στην πρώτη επίσημη τοποθέτησή του ο κ. Βιντιάδης να μας ενημερώνει ότι απλά ενδιαφέρεται με τον κ. Χάρις για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Μας έκαναν ...σοφότερους μ' αυτή την πληροφορία. Όχι εμάς δηλαδή, αλλά τον κόσμο που περιμένει και αγωνιά. Όλα τα ερωτήματα έμειναν αναπάντητα, αφου σαν από σκηνή ...ταινίας φρόντισαν να τους βάλουν στο γήπεδο και να τους "φυγαδεύσουν" από την είσοδο των αποδυτηρίων για να μη δώσουν καμία απάντηση στους δημοσιογράφους.
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: