Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Την «ξέρανε»

Την «ξέρανε»
Ένα απίστευτο χτύπημα φάουλ του Γκιλέρμε στο 87’ άφησε «ξερή» τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και δεν την άφησε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στη φετινή Superliga. Μαρίτιμο και «λιοντάρια» ήρθαν ισόπαλες 1-1 στη έδρα της πρώτης, στον αγώνα που ολοκλήρωσε την τρίτη αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος και, έτσι, φάνηκε πως τα λεφτά των πρωτευουσιάνων δεν πιάνουν τόπο για άλλη μια χρόνια, μέχρι στιγμής. Αυτό, αφού οι κυπελλούχοι Ευρώπης του 1964 έμειναν στις δυο ισοπαλίες και χωρίς νίκη, κάτι που τους φέρνει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Αντίθετα, η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και βρέθηκαν στη δεύτερη θέση, δυο βαθμούς πίσω από τις πρωτοπόρους Πόρτο και Μπενφίκα.

Οι παίκτες ρου Ρικάρντο Σα Πίντο ήταν σαφώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Κάτι που συνέβη στο 55’ με το πλασέ του Φαν Φολσφίνκελ στο 55’. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν να πιέσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση με τη στημένη φάση.


Η σύνθεση της Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίτσιο, Σέντρικ, Ξαντάο, Ρόχα, Πιάνιτς, Ελίας (84’ Καρίκο), Ιζμαϊλοφ (66’ Αντρέ Μάρτινς), Καρίγιο, Φαν Φολσφίνκελ, Αντριέν Σίλβα (66’ Καπέλ), Ζέλσον



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: