Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

«Έφαγε» τεσσάρα ο ΠΑΣ!!

«Έφαγε» τεσσάρα ο ΠΑΣ
Μια μέρα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στους «Ζωσιμάδες», ήρθε ακόμα μια για τον ΠΑΣ Γιάννινα από τη Δόξα Κρανούλας με σκορ 4-3, αυτή τη φορά σε φιλικό επίπεδο.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος δοκίμασε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής κόντρα στους «ερυθρόλευκους», όμως τα αμυντικά κενά ήταν πολλά.

Η Δόξα προηγήθηκε με τον Βλάχο στο 10’, όμως η απάντηση του ΠΑΣ ήταν άμεση. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοροβέση, ο Οικονόμου έπιασε τη κεφαλιά και ισοφάρισε σε 1-1. Ο δημιουργός του πρώτου γκολ του «Άγιαξ της Ηπείρου», έγινε εκτελεστής και στο 29’ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1.

Μόλις τρία λεπτά αργότερα, η Δόξα ισοφάρισε σε 2-2, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 51’ πήρε εκ νέου προβάδισμα με υπέροχο σουτ του Καραγιαννίδη. Με ακόμα ένα πέναλτι, αυτή τη φορά για τον ΠΑΣ, το παιχνίδι ήρθε στα ίσα με σκορ 3-3, με τον Τοπόυζη να είναι εύστοχος από τα 11μέτρα.

Το τελικό 4-3 και την ήττα του ΠΑΣ, «έγραψε» ο Ηλίας στο 81’, μετά από πολύ ωραία συνεργασία των παικτών της Δόξας Κρανούλας.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ταμπάσης (46' Μπαμπανιώτης), Γανωτής (87' Νικόπουλος), Οικονόμου, Μπέριος (87' Θεοδώράκης), Ρουμπουλάκου (33΄λ.τρ. Παππάς), Αυγενικού, Κεϊτά, Νικλητσιώτης, Γιάκος, Κοροβέσης, Τοπούζης (77' Ιωάννου)




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: