Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Οι δύο εβδομάδες που κρίνουν τα πάντα για το deal!!

Προς Αγγλία οδεύει ο Κιθ Χάρις, πάει και ο Βιντιάδης μέσα στην εβδομάδα για να πάρουν την τελική τους απόφαση αν θα μπουν ή όχι στην ΠΑΕ ΑΕΚ.
Οι δύο εβδομάδες που κρίνουν τα πάντα για το deal
Ο Κιθ Χάρις ήρθε, είδε πολλά (Σπάτα, Φιλαδέλφεια (από αέρος), ΟΑΚΑ (και από αέρος και από τα επίσημα), παιχνίδι, τον κόσμο και τα στελέχη της ΑΕΚ) και νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (17/9) θα είναι στην Αγγλία, επιστρέφοντας «γεμάτος» από ΑΕΚ και γνωρίζοντας τα πάντα όσον αφορά την ομάδα. Ο Δημήτρης Βιντιάδης με τη σειρά του μένει στην Αθήνα και αναμένεται να μεταβεί και αυτός στην Αγγλία μετά την Τετάρτη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Εκεί θα παιχθεί όλο το... παιχνίδι για την ΑΕΚ κι αν μπουν ή όχι στην ΠΑΕ οι Χάρις - Βιντιάδης μαζί με τους ανθρώπους που έχουν ήδη προσεγγίσει για να τους στηρίξουν οικονομικά στην προσπάθειά τους.
Αυτή η εβδομάδα θα είναι κρίσιμη καθώς οι Χάρις και Βιντιάδης έχουν πλέον τόσο γνώση όσο και εικόνα για την ΑΕΚ. Ενημερώθηκαν πλήρως για την ομάδα, για τα προβλήματά της, για την προοπτική της και θα τα θέσουν επί τάπητος ώστε να ξεκαθαρίσουν μέσα τους την κατάσταση κι αν αξίζει ή όχι να προχωρήσουν σε αυτή την προσπάθεια. Η επόμενη εβδομάδα θα είναι και η πλέον αποφασιστική, καθώς στην ΠΑΕ ΑΕΚ θα ενημερωθούν οριστικά (καθώς οι Χάρις και Βιντιάδης ζήτησαν ακόμα 15 μέρες προκειμένου να αποφασίσουν) αν θα λάβουν μέρος οι υποψήφιοι επενδυτές στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, κάνοντας δικό τους το 51% των μετοχών της ΠΑΕ.
Κοντολογίς, οι επόμενες δύο εβδομάδες θα κρίνουν τα πάντα για το deal. Υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία στις τάξεις της διοίκησης, έχουν πειστεί άπαντες ότι έχουν να κάνουν με σοβαρούς ανθρώπους που έχουν όραμα και πιστεύουν ότι θα μπουν στην ΠΑΕ βάζοντας σε εφαρμογή ένα καλό πλάνο, τόσο οικονομικό όσο και αγωνιστικό, το οποίο και θα εκπονήσουν σύντομα (εφόσον αποφασίσουν φυσικά να μπουν στην ΑΕΚ).
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: