Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ιωάννου: «Ο βαθμός μας δίνει ανάσα και ψυχολογία»

Ο επιθετικός της Βέροιας, Ηλίας Ιωάννου, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό αλλά και την προσπάθεια που κάνει η ομάδα.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό:

«Ήταν ένα παιχνίδι που δεν βλέπουμε κάθε μέρα στο πρωτάθλημα. Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και θέλαμε όπως δήποτε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς, καταφέραμε τελικά να πάρουμε έναν πολύτιμο βαθμό μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι με πολλές αποβολές».

Για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα:

«Ήμαστε μια καινούρια ομάδα, όπως έχουμε προαναφέρει θέλουμε πολύ δουλειά ώστε να δέσουμε. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε γιατί έχουμε ταλέντο και ποιότητα. Ο βαθμός μας δίνει ανάσα και ψυχολογία».

Για την αλλαγή του προπονητή:

«Πάντα όταν φεύγει ένας προπονητής κάτι αλλάζει και έρχεται καινούργιος που φέρνει καινούρια στοιχεία στην ομάδα. Εμείς προσπαθούμε να δουλεύουμε όπως μας το ζητάει ο προπονητής, κοιτάμε την δουλειά μας και όλα τα άλλα είναι θέματα της διοίκησης. Το σίγουρο είναι ότι δουλεύουμε πάρα πολύ με πολύ υπομονή και προσήλωση. Θεωρώ ότι δεν θα είναι μακριά ο χρόνος που θα δείξουμε αυτό που μπορούμε στον αγωνιστικό χρόνο».

Για το πρωτάθλημα:

«Είναι 2-3 ομάδες που ξεχωρίζουν οι υπόλοιπες είναι στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο. Δεν είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα φέτος αλλά υπάρχουν καινούργιοι έλληνες παίκτες και πιστεύω θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό ο οποίος αντιμετωπίζει την Σάλκε αύριο:

«Κάθε ευρωπαϊκή ομάδα είναι δύσκολη και η Σάλκε είναι πολύ δυνατή. Όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα μπει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι. Έχει δυνατό σύνολο και θεωρώ ότι έχει το υλικό να διαχειριστεί αυτά τα παιχνίδια. Έχει τη δυναμική να πάρει αυτό το παιχνίδι».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: