Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Εξώδικα σε Κοιλιάρα, Ουρτάδο η Παναχαϊκή!!

Η Παναχαϊκή δημοσιοποίησε τα εξώδικα που έστειλε σε Πολ Ουρτάδο, Γιάννη Κοιλιάρα και τους καλεί σε απολογία για αδιαφορία.
Σύμφωνα με τους Αχαιούς οι δύο ποδοσφαιριστές ζητούν μεταγραφή και από τη στιγμή που δεν αποχώρησαν, δείχνουν αδιαφορία. Μάλιστα, η ΠΑΕ δημοσιοποίησε τα εξώδικα που τους εστάλησαν.
Αυτός προς τον Κοιλιάρα ανέφερε:
«ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑ
Της εδρεύουσας στην Πάτρα και επί της οδού Πλατεία Γεωργίου Α 11, 3ος όροφος, Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005» Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης, νομίμως εκπροσωπούμενης.

ΠΡΟΣ :
ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑΡΑ ΙΩΑΝΝΗ – ΡΑΦΑΗΛ

Ενώ έχεις συμβόλαιο μαζί μας από την πρώτη μέρα της επανόδου για την έναρξη του πρωταθλήματος ζητάς να μείνεις ελεύθερος και να λύσεις το συμβόλαιό σου.
Στην ερώτηση της ομάδας αν θέλεις μεταγραφή, ζητάς μεταγραφή που ποτέ δεν έχεις προσδιορίσει μέχρι σήμερα. Η απάντηση της ομάδας εφόσον δεν επιθυμείς να συνεχίσεις και εφόσον επιθυμείς μεταγραφή είναι να φέρεις πρόταση στην διοίκηση της ομάδας με διαφόρους συλλόγους η απάντηση σου ήταν πάντοτε να μείνεις ελεύθερος και δεν πρόκειται να φέρεις ομάδα για συζήτηση.
Εμείς έχουμε τηρήσει όλες τις υποχρεώσεις μας απέναντι σου, σού έχουμε καταβάλει από την αρχή της φετινής περιόδου το ποσό των 4.000 ευρώ, εσύ προφασίζεσαι διαφορές δικαιολογίες και η εικόνα σου στην ομάδα είναι εικόνα αδιαφορίας, δεν παρίστασαι στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας και στο φιλικό με την ΠΑΕ Καλαμάτα δεν προσήλθες καθόλου.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ – ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ

σε απολογία παρουσία του προέδρου κ. Λούβαρη, του Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Παπαθωμά και του Γενικού Διεθυντή κ. Γερόλυμο την Τρίτη 18-09-2012 και ώρα 13.00 στα γραφεία της ομάδας.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής καλείται νόμιμα να επιδώσει την παρούσα όπου και όπως νόμιμα ορίζεται.
Ο πρόεδρος».
Και το εξώδικο προς τον Ουρτάδο:
«ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑ
Της εδρεύουσας στην Πάτρα και επί της οδού Πλατεία Γεωργίου Α 11, 3ος όροφος, Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005» Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης, νομίμως εκπροσωπούμενης.
ΠΡΟΣ : ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ HOURTADO POLEMILIO FRANCISCO

Ενώ έχεις συμβόλαιο μαζί μας από την πρώτη μέρα της επανόδου για την έναρξη του πρωταθλήματος ζητάς να μείνεις ελεύθερος και να λύσεις το συμβόλαιο σου. Στην ερώτηση της ομάδας αν θέλεις μεταγραφή, ζητάς μεταγραφή που ποτέ δεν έχεις προσδιορίσει μέχρι σήμερα.
Η απάντηση της ομάδας εφόσον δεν επιθυμείς να συνεχίσεις και εφόσον επιθυμείς μεταγραφή είναι να φέρεις πρόταση στην διοίκηση της ομάδας με διαφόρους συλλόγους η απάντηση σου ήταν πάντοτε να μείνεις ελεύθερος και δεν πρόκειται να φέρεις ομάδα για συζήτηση.
Μετά από αυτές τις συζητήσεις μας είπες πως θέλεις να μείνεις στην Ελλάδα αρκεί να εξοφληθείς πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και μόλις εισέπραξες το ποσό των 20.000 ευρώ εντελώς αντιεπαγγελματικά άρχισες να προφασίζεσαι ψυχολογικά προβλήματα λόγω της απουσίας της αρραβωνιαστικιάς σου, η οποία μένει στο Maiami (USA) και έτσι η ΠΑΕ έκανε ένα ακόμα έξοδο και πλήρωσε 1.900 ευρώ και έφερε την αρραβωνιαστικιά σου προκειμένου να δείξεις ενδιαφέρον για την ομάδα και τις προπονήσεις.
Ενώ εμείς έχουμε τηρήσει όλες τις υποχρεώσεις μας εσύ προφασίζεσαι διαφορές δικαιολογίες και η εικόνα σου στην ομάδα είναι εικόνα αδιαφορίας, αντιμιλάς στους προπονητές και χτες λίγο πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα με την ΠΑΕ Καλαμάτα προφασίστηκες ψευδώς πρόβλημα στους προσαγωγούς.
Όταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Λούβαρης παρουσία του προπονητή κ. Παπακώστα και του νομικού συμβούλου κ. Κούγια και μπροστά σε όλους τους παίκτες της ομάδας σε ρώτησε γιατί τα κάνεις αυτά, αρχικά έβρισες με μια πολύ γνωστή βρισιά και ακολούθως είπες ότι δεν με νοιάζει η κωλομάδα σας θέλω μεταγραφή.
Η συμπεριφορά αυτή είναι εντελώς αντιεπαγγελματική και εντελώς ανήθικη όταν έχεις εισπράξει στα 2,5 χρόνια στην Παναχαϊκή το συνολικό ποσό των 83.000 ευρώ και σου οφείλονται ελάχιστα χρήματα και αυτά από πριμ συμμετοχών και ανόδου.
Επειδή πριν έρθεις στην Παναχαϊκή ήσουν ασήμαντος και άγνωστος στην Ελλάδα και σε οποιαδήποτε άλλο μέρος του κόσμου και επειδή το πολύ μεγάλο όνομα της Παναχαϊκής και οι εξαιρετικοί προπονητές είναι αυτοί που σε μετέτρεψαν από παντελώς άγνωστο ποδοσφαιριστή σε έναν ολοκληρωμένο επαγγελματία ποδοσφαιριστή,

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ – ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ

Για όλα τα ανωτέρω σε απολογία παρουσία του προέδρου κ. Λούβαρη, του Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Παπαθωμά και του Γενικού Διεθυντή κ. Γερόλυμο την Τρίτη 18-09-2012 και ώρα 13.00 στα γραφεία της ομάδας.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής καλείται νόμιμα να επιδώσει την παρούσα όπου και όπως νόμιμα ορίζεται.
Ο πρόεδρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: