Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Αλεξίου: «Ας περιμένουμε για να κρίνουμε τον Κουμάλο»

Για το φιλικό του Οδυσσέα Κορδελιού με τον Ηρακλή, αλλά και τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο τεχνικός της ομάδας της Δυτικής Θεσσαλονίκης και παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου, Αλέξης Αλεξίου στην εκπομπή
«Στη Σέντρα» του Αθλητικού Metropolis.
Αρχικά για τον Ηρακλή τόνισε:

«Ο Ηρακλής ανήκει στη Σούπερ Λίγκα. Πρέπει να αναδιοργανωθεί και να δουλέψει με σοβαρότητα. Το πρωτάθλημα της Football League θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, με ομάδες με μεγάλη ιστορία και ο Ηρακλής θα πρέπει να είναι ανταγωνιστικός».

Ο Αλέξης Αλεξίου ρωτήθηκε για την απόδοση του Κουμάλο στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και γενικότερα την παρουσία του στους «ασπρόμαυρους»:

«Ο ξένος που πρέπει να έρθει στην Ελλάδα, πρέπει να κάνει τη διαφορά. Όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ κάνει μια κοιλιά. Χθες, ο ΠΑΟΚ κράτησε την ουσία, πήρε τους βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανεβάσει την απόδοσή του. Ας περιμένουμε για να κρίνουμε τον Κουμάλο, αλλά και οποιονδήποτε παίκτη.

Συμφωνώ ότι όταν παίρνεις δανεικό παίκτη ξέρεις ότι δε θα μείνει για πάντα εδώ. Άρα, πρέπει να προωθήσεις και τα δικά σου παιδιά, που θα είναι εδώ. Είμαι της γνώμης ότι όχι μόνο ο Κουμάλο, αλλά ο ΠΑΟΚ γενικότερα θέλει υπομονή και στήριξη, ο κόσμος έχει απαιτήσεις, αλλά χρειάζεται πίστωση χρόνου».

Τέλος, για την προσπάθεια με τον Οδυσσέα Κορδελιού υπογράμμισε:

«Στο Κορδελιό φτιάξαμε μια νεανική η ομάδα, ο μεγαλύτερος παίκτης μας είναι 20 ετών, μόνο ένας τερματοφύλακας είναι 23 ετών. Έχουμε τον πιο χαμηλό μέσο όρο ηλικίας σε όλη την Ελλάδα, η ομάδα έχει ταλέντο, τα παιδιά όμως πρέπει να πιστέψουν στον εαυτό τους και να κάνουν καλή πορεία. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον ΠΑΟΚ και στόχος μας είναι ο Οδυσσέας να καθιερωθεί στις επαγγελματικές κατηγορίες».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: