Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Χατζηνικολάου: «Επιτυχίες μέσα από την άμυνα»

Χατζηνικολάου: «Επιτυχίες μέσα από την άμυνα»
Πολύ ευχαριστημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας και τη διατήρηση του αήττητου εμφανίστηκε ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου μετά το 0-0 με τον Ατρόμητο.

Ο Έλληνας τεχνικός εξήρε τη δουλειά των ποδοσφαιριστών του στο αμυντικό κυρίως κομμάτι, τονίζοντας ότι με βάση αυτήν έρχονται οι επιτυχίες.

«Το μηδέν στην άμυνα είναι δουλειά όλων», τόνισε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου, ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και τον κόσμο για τη δυναμική παρουσία του.

«Ευχαριστώ τον κόσμο για την ατμόσφαιρα και το κουράγιο που μας έδωσαν, Στο πρώτο μέρος χρειάστηκε χρόνος μέχρι να βρουν τον ρυθμό οι παίκτες και ο Ατρόμητος είχε ευκαιρίες για γκολ. Στο 2ο παίξαμε καλύτερα, κλείσαμε τους χώρους και μάλιστα προς το τέλος μπορούσαμε να βάλουμε ακόμα και γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά που δούλεψαν σε αυτό το διάστημα της διακοπής. Είμαι ευχαριστημένος για το αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ομάδα πολύ φορμαρισμένη. Το μηδέν στην άμυνα είναι δουλειά όλων των ποδοσφαιριστών, γιατί κλείνουν τους χώρους και δεν δέχεται πίεση ο Κηπουρός. Τις επιτυχίες τις δίνουν οι άμυνες», ήταν τα λόγια του Γιάννη Χατζηνικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια: