Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Παντελίδης: «Παρατείνεται η παραμονή μου»!

Δύο μέρες μετά το θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού, ο προπονητής του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την επικράτηση, που όπως είπε χαρακτηριστικά απλά… του παρατείνει την παραμονή στον πάγκο της ομάδας!

«Καμιά τριανταριά πιστεύαμε ότι θα κερδίζαμε… Εγώ περίμενα ότι θα παίζαμε πολύ καλά και στο συγκεκριμένο ματς μαζί με την καλή μας εμφάνιση, ήρθε και το αποτέλεσμα. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι αντίθετα με ό,τι έχει συμβεί, βοήθησε και μια καταπληκτική διαιτησία. Είναι ακριβώς όπως πρέπει να παίζει ένας διαιτητής», είπε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν… πήρε την ταυτότητα του Φερέιρα:

«Δεν το βλέπω έτσι. Είναι πολύ πιο έμπειρος προπονητής και υπάρχει απόλυτος σεβασμός απέναντι στον κ. Φερέιρα. Για μένα είναι οι τρεις πρώτοι βαθμοί στη Σούπερ Λίγκα, πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και πρέπει να ζητήσουμε πολλές νίκες ακόμη για να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Μεγάλη συμμετοχή έχουν οι παίκτες, οι φίλαθλοι, η διοίκηση και μετά ο προπονητής».

Για τη δουλειά του προπονητή, αλλά και τις προοπτικές μετά από μια τέτοια νίκη σχολίασε με χιούμορ:

«Προσπαθούμε να δουλέψουμε και να παρατείνουμε το χρόνο παραμονής σε μια ομάδα! Στην Ελλάδα αισθάνεσαι ανασφαλής. Ξέρω τη δουλειά που κάνω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ, οι άνθρωποι με στηρίζουν. Αλλά το να αισθάνεσαι ανασφάλεια είναι πιεστικό για το μυαλό σου και για το πώς περνάς την καθημερινότητά σου».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: