Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ντάνι Λόπεθ στο Metropolis: «Να βοηθήσω τον Ηρακλή να επιστρέψει εκεί που ανήκει»

Ο Ισπανός νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Ντάνι Λόπεθ έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην Ελλάδα μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά, τα όσα ανέφερε ο 28χρονος αριστερός οπισθοφύλακας:

«Την Τετάρτη έρχομαι στον Ηρακλή. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι οι φίλαθλοι στην Ελλάδα είναι πολύ θερμοί και ότι υπάρχουν ομάδες που παλεύουν. Ο Ηρακλής ξέρω ότι είναι μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία που θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει εκεί που ανήκει και θα προσπαθήσω να βοηθήσω κι εγώ. Περιμένω πώς και πώς να έρθω, για να γνωρίσω την ομάδα, για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται»

Για τη θέση που αγωνίζεται:

« Αγωνίζομαι ως αριστερός μπακ, με επιθετικές βλέψεις, όμως θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις της ομάδας».

Για το αν συνέλεξε πληροφορίες από κάποιον ποδοσφαιριστή που έχει παίξει στην Ελλάδα:

«Μίλησα με τον Πάμπλο Άμο, που έπαιζε στον Πανσερραϊκό και μου είπε για τις μικρές κατηγορίες στην Ελλάδα, ότι το πρωτάθλημα είναι ισοδύναμο και ότι μπορεί κάθε ομάδα να ανέβει. Επίσης ότι στην κουλτούρα μοιάζουν πολύ οι δύο χώρες».

Για την οικονομική κρίση σε Ελλάδα και Ισπανία:

«Και οι δύο χώρες είμαστε σε κακή κατάσταση, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι σιγά-σιγά θα ανακάμψουμε και θα φτάσουμε σε καλύτερα επίπεδα».

Για τον Ζουλιάν Φερνάντεθ, που αγωνιζόταν στην Kαρταχένα και θα έχει εκτός απροόπτου συμπαίκτη στον Ηρακλή:

«Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, στην κατηγορία που έπαιξε πέρυσι ήταν σημαντικός παίκτης για την Καρταχένα, έπαιξε αρκετά παιχνίδια και χαίρομαι που θα τον έχω συμπαίκτη».

Τέλος, στέλνοντας ένα μήνα προς τον κόσμο του Ηρακλή υπογράμμισε:

«Περιμένω να έρθω να δουλέψω, να γνωρίσω την ομάδα και το σύλλογο. Θα βοηθήσω την ομάδα να φτάσει εκεί που ανήκει, απλά ζητάω μικρή υπομονή».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: