Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Αχ αυτά τα ξεκινήματα…!

Κακή για μία ακόμη σεζόν η εκκίνηση του Άρη στο πρωτάθλημα.
Αχ αυτά τα ξεκινήματα…
Τα κακά ξεκινήματα του Άρη στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια αποτελούν μελανό σημείο για την ομάδα, η οποία παραδοσιακά δυσκολεύεται στην αρχή του πρωταθλήματος –στην προκειμένη περίπτωση τις τρεις πρώτες αγωνιστικές-  όχι μόνο να νικήσει, αλλά και να σκοράρει.
Ξεκινώντας από τη σεζόν 2006-2007, ο ΑΡΗΣ τις τρεις πρώτες αγωνιστικές συγκέντρωσε τρεις βαθμούς (τρεις ισοπαλίες), σκοράροντας 2 τέρματα.

Την περίοδο 2007-2008 οι «κίτρινοι» έφεραν πάλι τρεις ισοπαλίες στο ξεκίνημα, με μόνη διαφορά ότι έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα μόλις μία φορά.

Ίδιο μοτίβο περίπου και τη σεζόν 2008-2009. Τρεις οι βαθμοί στα τρία πρώτα παιχνίδια, οι οποίοι όμως προήλθαν από την νίκη της πρεμιέρας (2-0 τον Λεβαδειακό), με τον ΑΡΗ να γνωρίζει την ήττα στα επόμενα δύο παιχνίδια.

Σεζόν 2009-2010 και οι Θεσσαλονικείς πραγματοποιούν το καλύτερο ξεκίνημα τους τα τελευταία χρόνια. Επτά βαθμοί ο απολογισμός, με την ομάδα να σκοράρει και τέσσερα τέρματα.

Και επιστροφή στα… γνωστά. Η χρονιά 2010-2011 μπορεί να ξεκίνησε με το διπλό  στην Καβάλα (0-1), οι δύο ήττες που ακολούθησαν όμως κράτησαν τον ΑΡΗ στους τρεις βαθμούς και στο μόλις ένα τέρμα.

Και φτάνουμε στο περσινή σεζόν, το ξεκίνημα της οποίας είναι ίδιο, παρά ένα γκολ, με το φετινό.  Μια ισοπαλία και μια ήττα τις δύο πρώτες αγωνιστικές, με ΠΑΣ και Ατρόμητο αντίστοιχα. Ισόπαλο και το τρίτο κατά σειρά παιχνίδι της σεζόν για τους «κίτρινους» με την Ξάνθη, για την 5η όμως αγωνιστική, καθώς ο ΑΡΗΣ δεν έπαιξε την 3η και την 4η, λόγω του ότι και στις δύο αγωνιζόταν με Δόξα και Λειβαδιά, οι οποίες δεν είχαν συμπεριληφθεί ακόμα στο πρωτάθλημα. Κανένα γκολ στα τρία πρώτα παιχνίδια.
πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: