Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Άλλη μία τέτοια αγωνιστική και…!!

Άλλη μία τέτοια αγωνιστική και…
Δεν θέλει και πολύ. Άλλη μία αγωνιστική με ανάλογα αποτελέσματα με αυτή να υπάρξει και θα ξέρουμε από τώρα όλες τις απαντήσεις του πρωταθλήματος με εξαίρεση, το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν.

Του Μιχάλη Τσόχου

Μία ακόμη γκέλα από τον Παναθηναϊκό στις επόμενες αγωνιστικές και θα ξέρουμε ποιος είναι ο πρωταθλητής, ειδικά όσο ο Ολυμπιακός συνεχίζει με το απόλυτο. Επιπλέον άλλη μία φορά οι ομάδες που ελπίζουν να μπουν στα πλέι οφ να αφήσουν βαθμούς κόντρα σε ασθενέστερους αντιπάλους και θα ξέρουμε και τους τέσσερις των πλέι οφ. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης θα παίξουν σε αυτά (τη σειρά βάλτε τη όπως θέλετε), όσο η Ξάνθη πετάει βαθμούς με ομάδες όπως ο ΟΦΗ και η Κέρκυρα και όσο ο Λεβαδειακός δεν μπορεί να νικήσει ούτε αντιπάλους που παίζουν με οκτώ παίκτες.

Τι θα μένει να μάθουμε αν μας ξανασυμβεί ότι συνέβη στην 3η αγωνιστική; Θα μας μένει να μάθουμε ποιοι θα είναι οι τρεις (ή όπως όλα δείχνουν οι δύο) που θα υποβιβαστούν. Δεν είναι ότι καλύτερο να εξελιχθεί με αυτό τον τρόπο το πρωτάθλημα. Και αυτό αφορά όλες τις ομάδες. Ούτε για τον Ολυμπιακό είναι καλό να πάρει ένα πρωτάθλημα δια περιπάτου και από το φθινόπωρο, ούτε για τους υπόλοιπους είναι καλό να θεωρούν δεδομένο ότι δεν πάνε για τον τίτλο και μοναδικός στόχος είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ, η οποία μάλιστα όπως πάει το πράγμα θα γίνει και δεδομένη.

Κατά τα λοιπά σε αυτή την 3η αγωνιστική δεν είδαμε τίποτα νέο. Ο Ολυμπιακός μπορεί αύριο μεθαύριο να υπερτερεί και ως ομάδα, σήμερα πάντως υπερτερεί ως ρόστερ, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Η διαφορά του το Σάββατο σε σχέση με τον ΠΑΟ, είναι πολύ απλή. Αυτός έχει βασικό φορ τον Τζεμπούρ και αναπληρωματικό τον Μήτρογλου, ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει με βασικό τον Φορναρόλι ή τον Τοτσέ. Όχι ότι δεν υπάρχουν και άλλες διαφορές, αλλά η βασική αυτή είναι.

Ο ΠΑΟ χωρίς τον Κατσουράνη και με τον Καραγκούνη να φορά τη φανέλα της Φούλαμ, έχει και σοβαρή έλλειψη προσωπικότητας, ειδικά όταν δεν παίζει ο Μπουμσόνγκ όπως συνέβη στην Κομοτηνή. Το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ. Οσο ο Σαλπιγγίδης, ο Γκαρσία λείπουν και το βάρος πέφτει σε έναν δύο παίκτες και νέα παιδιά τόσο θα έχει μεγάλα προβλήματα. Τον Αστέρα το νίκησε από σύμπτωση και γιατί ο Ράγιος σημάδεψε τρεις φορές το δοκάρι και γιατί όπως φαίνεται από το ριπλέι ο διαιτητής έδωσε ένα πέναλτι που δεν είναι. Μεγάλο πρόβλημα και η άδεια Τούμπα, το οποίο ίσως να αποδειχτεί και αγωνιστικό.

Το πρόβλημα στο γκολ που έχει ο Ατρόμητος, είναι ανάλογο με αυτό του ΠΑΟ, αφού ούτε αυτός έχει δει ακόμη γκολ από φορ του, στοίχισε στα Χανιά στην ομάδα του Μπάγεβιτς.

Όσο για ΑΕΚ και Αρη η εικόνα τους παραμένει πολύ κακή και αν δεν μαζέψουν γρήγορα βαθμούς ώστε να μην παίζουν και με την πίεση του υποβιβασμού, η χρονιά τους θα εξελιχθεί σε βασανιστήριο. Ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο Αρης ξέρουν να παίζουν για την παραμονή τους…




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: