Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Η πονηριά του Λόρενς και ο αναγεννημένος Κατσικάς!!

Ήμουν σίγουρος πως θα δω ένα πολύ καλό παιχνίδι πηγαίνοντας σήμερα στη Τούμπα, γιατί από τη μία ο ΠΑΟΚ θέλει να επιτίθεται μαζικά στη Τούμπα και από την άλλη η τετράδα που έχει ο Αστέρας μεσοεπιθετικά είναι από τις καλύτερες του πρωταθλήματος.
Όντως είδαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και ο τυχερός ΠΑΟΚ το κέρδισε με μεγάλη δυσκολία και χάρις στον παίκτη που το μυαλό του κόβει και λίγο πονηρά. Θεωρώ πως σημαντικότερος παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν ο Λόρενς και αυτό γιατί ξέρει πώς να δημιουργεί συνθήκες υπέρ της ομάδας του. Του Σταύρου Κολκα
Η οξυδέρκεια του Λόρενς τον έφερε σε θέση για γκολ στο 46΄, η ανατροπή που του έγινε έστειλε την πίεση πάνω στον Μήτσιο που αμέσως μετά έδειξε την άσπρη βούλα στη σέντρα του Γεωργιάδη.
Ο Ιρλανδός ήταν ο πρώτος από την πλευρά του ΠΑΟΚ που κατάλαβε πως ο διαιτητής είναι ανύπαρκτος και προσπαθούσε να ανακατέψει την τράπουλα υπέρ της ομάδας του.
Δεν μπορώ παρά να μην αποθεώσω Κατσικά για τον τρόπο που επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις με μία πολύ επιβλητική εμφάνιση και παρότι δίπλα του είχε και πάλι τον αδύναμο κρίκο που ονομάζεται Κουμαλό.
Θα σεβαστώ τη θέση Δώνη και θα πω πως αφού επέλεξε να περιμένει την προσαρμογή του εγώ θα πάρω κανά λεξοτανίλ πριν από κάθε αναμέτρηση για να γλιτώσω το εγκεφαλικό και δε θα ξαναγράψω τίποτα.
Επίσης, κατανοώ πως ο Δώνης έχει να διαχειριστεί μία κατάσταση πάρα πολύ δύσκολη, χρειάζεται και ο ίδιος νίκες ψυχολογίας όπως η σημερινή και σιγά – σιγά θα βρει τα πατήματά του. Δε του βγήκε η επιλογή του Αποστολόπουλου στα δεξιά, του Σταφυλίδη σε ρόλο χαφ, έχασε ένα ημίχρονο αλλά διόρθωσε τα πράγματα, στάθηκε τυχερός και στο τέλος νίκησε. Θα βρει καλύτερα προπονητικά πατήματα και νομίζω πως είναι θέμα χρόνου αυτό.
Για τον Αστέρα, θεωρώ πως έβγαλε μόνος τα μάτια του. Έχοντας περισσότερη ποιότητα από τον ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικά, προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να χαλάσει το παιχνίδι, να μειώσει τον πραγματικό του χρόνο και να κλέψει έναν βαθμό. Τελικά πλήρωσε αυτή του την επιλογή, με μία ήττα που δεν του κοστίζει ουσιαστικά, αλλά άμα κέρδιζε μπορεί να αποκτούσε κι άλλη δυναμική.
Πάντως η νίκη είναι πάντα νίκη και ο ΠΑΟΚ έχει μία εβδομάδα μπροστά του να ηρεμήσει και να πάει στη Ξάνθη, τη 3η σερί κανονική ομάδα του πρωταθλήματος που αντιμετωπίζει, για να κυνηγήσει ένα διπλό που θα του δώσει ακόμη καλύτερα πατήματα. Έτσι όπως είναι πάντως σήμερα και χωρίς Σαλπιγγίδη – Γκαρσία, καλύτερος από την Ξάνθη δεν είναι.
ΥΓ: Είναι πολύ αστείο αυτό που συμβαίνει με τον Σαββίδη. Όχι θα είναι στη Τούμπα, όχι θα είναι στη Γερμανία, έλα που τελικά ήταν στο Ροστόφ. Ας κατανοήσουμε όλοι πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έχει δικό του τζετ και μπορεί να είναι όπου γουστάρει και χωρίς να δώσει αναφορά σε κανέναν. Αφού δεν του αρέσει να δίνει άλλωστε…



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: