Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Πηγή Δεβετζή: «Προφυλακτικά και σεξ» στους Ολυμπιακούς!!

Η Πηγή Δεβετζή μίλησε στη free press εφημερίδα Weekend, σε μια άκρως αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα συνέντευξη.
Πηγή Δεβετζή: «Προφυλακτικά και σεξ» στους Ολυμπιακούς!
Υπόθεση «προφυλακτικά και σεξ». Τι έχεις να πεις;
Μας τα μοιράζανε από την αρχή των Αγώνων γιατί θεωρούσαν ότι θα μπλεχτούμε μεταξύ μας. Υπάρχει η φήμη ότι οι άνδρες δεν πρέπει να κάνουν σεξ πριν από τους αγώνες, ενώ οι γυναίκες ναι. Μάλιστα οι μελέτες λένε ότι αυτό είναι «φυσικό» ντοπάρισμα.
Τι προβλέπεις για τους επόμενους Ολυμπιακούς;
Θα πάμε όσο γίνεται πάλι λιγότεροι. Από τους 105 αθλητές μπορεί να πάμε 60…

Για τους Παραολυμπιακούς;

Προσωπικά τους παρακολουθώ και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Προσπαθούν με κομμένο πόδι ή κομμένο χέρι να συναγωνιστούν αθλητές από άλλες χώρες και πραγματικά μας κάνουν πολύ περήφανους.

Σε σχέση με την Ελληνίδα αθλήτρια που αποβάλανε;

Η Ολυμπιακή Επιτροπή βιάστηκε να βγάλει συμπεράσματα χωρίς να έχει ακούσει καν την αθλήτρια. Προσωπικά θεωρώ ότι έπρεπε να την αφήσουν να αγωνιστεί και μετά να την τιμωρήσουν με τον τρόπο που αυτοί επιθυμούν.

Ντοπάρισμα: Σκάνδαλο ή πραγματικό γεγονός;

Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που δεν πρέπει να παραβείς, και πιο πολύ για τον εαυτό σου και την υγεία σου. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο… Βιταμίνες έχω πάρει, όχι όμως και ουσίες που είναι επιβλαβείς για την υγεία μας. Όλα αυτά έχουν πολλές παρενέργειες και για τους άνδρες και για τις γυναίκες. Πάντως, την Ελλάδα πάντα την είχαν στο μάτι όταν γινόντουσαν Αγώνες.
πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: