Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Αναστασάκος: «Έχει πιο πολλές απαιτήσεις ο ΠΑΟΚ»

Ο επιθετικός του Πλατανιά, Ηλίας Αναστασάκος μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη χθεσινή ισοπαλία της ομάδας του με τον Ατρόμητο, τον ΠΑΟΚ, αλλά και το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αρχικά αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ:

«Είναι μια νέα αρχή για τον ΠΑΟΚ, χρειάζεται χρόνο, γιατί έχει νέα παιδιά, καινούργια ομάδα. Έφυγαν πολλοί παίκτες και νομίζω πως θέλει χρόνο και ο προπονητής και οι παίκτες. Μπορεί να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα, έχει πολλές απαιτήσεις ο ΠΑΟΚ, δεν είναι όπως ο Ατρόμητος, χρειάζεται πολύ χρόνο και υπομονή από τους φιλάθλους. Ο Γιώργος Δώνης έχει αποδείξει ότι είναι φιλόδοξος, απαιτεί από τους παίκτες».

Για το πρωτάθλημα:

«Θα είναι ένα πολύ αμφίρροπο από την πρώτη θέση και κάτω, όπως δείχνουν τα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός παιχνίδια που πρέπει να καθαρίσει δείχνει ότι δεν μπορεί να το κάνει, ο Ατρόμητος μαζί με την Τρίπολη θα ξεχωρίσουν και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι αμφίρροπα. Το επίπεδο γενικά είναι μέτριο. Είναι το χαμηλότερο σε ποιότητα, αλλά θα είναι πιο ανταγωνιστικό, διότι υπάρχουν πολλές ισάξιες ομάδες. Αυτό αποδείχθηκε και χθες, εμείς παίξαμε ισάξια απέναντι στον Ατρόμητο, που κυνηγάει τη δεύτερη θέση».

Τέλος, για τον Πλατανιά υπογράμμισε:

«Εύχομαι να σωθεί η ομάδα μου, δεν κοιτάω πόσα γκολ θα βάλω. Για μας ήταν θετικό αποτέλεσμα το χθεσινό με τον Ατρόμητο, μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Το ξεκίνημά μας είναι καλό και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε έτσι».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: