Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Μάντζιος: «Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά και να χάσουμε»

Ο προπονητής της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη αλλά και αυτό που ακολουθεί με τον Άρη.

Αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη αλλά και τον χρόνο που χρειάζεται η ομάδα:

«Αν αναλογιστούμε την βελτίωση της ομάδας μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα με βάθος στο ρόστερ της. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά και να χάσουμε γι? αυτό είναι δίκαια η ισοπαλία.

Χρειάζεται χρόνος, εμείς όπως και η ΑΕΚ, ο Άρης και ο ΌΦΗ έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ και χρειαζόμαστε χρόνο ώστε τα παιδιά να μπορέσουνε να αντεπεξέλθουνε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

Η Κέρκυρα έχει πολλά προβλήματα και η ποιότητα δεν είναι ανταγωνιστική. Δουλεύουμε σκληρά και εγώ το είχα πει πως μετά την διακοπή θα παρουσιαζόμασταν καλύτεροι και δικαιώθηκα».

Για την Ξάνθη:

«Θα μπορούσε να κερδίσει αλλά και να χάσει, εμείς παρουσιάσαμε ένα καλό πρόσωπο, η Ξάνθη είχε ένα καλό δεκάλεπτο που πίεσε αλλά θα μπορούσε και να χάσει».

Για τον Άρη:

«Έχω αρχίσει να σκέφτομαι το παιχνίδι με τον Άρη. Είμαστε ομάδες που ταλαιπωρούνται και θέλει υπομονή. Ο Άρης έχει μεγάλη ιστορία είναι ομάδα με μεγάλη δυναμική. Ο κόσμος του έχει μάθει διαφορετικά αλλά θα πρέπει να συνηθίσουν το επίπεδο της ομάδας και να την στηρίξουν».

Για την εικόνα που δείχνει ο Άρης:

«Είχε διαφορετική εικόνα με ΌΦΗ, Πανιώνιο και διαφορετική με την ΆΕΚ. Θέλει χρόνο και υπομονή από όλους».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Άρη:

«Σίγουρα πιστεύουμε στην ομάδα μας και ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

«Η νίκη του Πανθρακικού κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν η έκπληξη και ο Λεβαδειακός που βάση της εικόνας του δεν μπόρεσε να κερδίσει όλα τα άλλα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα. Πιστεύω πως από την μέση και κάτω οι ομάδες ψάχνονται, έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα από τώρα».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: