Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

«Σβηστά» ο ΑΠΟΕΛ!!

«Σβηστά» ο ΑΠΟΕΛ
Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο ΑΠΟΕΛ νίκησε 3-1 εντός έδρας τη Δόξα Κακοτοπιάς στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος.

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται μαζί με την Α.ΕΛ. στη κορυφή της βαθμολογίας με έξι βαθμούς. Ντεμπούτο για Τζιόλη που αγωνίστηκε βασικός.

Τώρα όσον αφορά στο ματς αυτοί που δημιούργησαν τη πρώτη καλή ευκαιρία ήταν οι φιλοξενούμενοι, όπου στο 4’ παραλίγο να κάνουν το 0-1 με τον Κάρλος Αντρέ. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου αυτός που είχε τη κατοχή της μπάλας ήταν ο ΑΠΟΕΛ, με αποτέλεσμα να απειλήσει την αντίπαλη εστία με τον Μαντούκα, χωρίς όμως να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές μπήκαν πιο αποφασίστηκα σε σχέση με τους αντιπάλους τους, με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ στο 52’ με τον Αντόρνο. Ο ίδιος παίκτης στο 62΄διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Το 3-0 έκανε στο 81’ ο Σολάρι, ενώ το τελικό διαμόρφωσε ο Έλιο Πίντο στο 90’.

Στο έτερο ματς της ημέρας η Α.Ε Κιτίου νίκησε στην έδρα της 2-0 τον Απόλλων Λεμεσού. Σκόρερ και των δύο τερμάτων για τους γηπεδούχους ήταν ο Πιντάδο (55’,90’).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της (2ης ) αγωνιστικής:

Σάββατο 15/9/

Ανόρθωση- Ένωση 1-1
Αγία Νάπα- Ολυμπιακός Λευκωσίας 1-1
Α.Ε Πάφου- Νέα Σαλαμίνα 1-0
ΑΕΛ- Άλκη 3-1
Εθνικός Άχνας- Ομόνοια 1-1

Κυριακή 16/9

Α.Ε Κιτίου- Απόλλων Λεμεσού 2-0
ΑΠΟΕΛ- Δόξα Κακοτοπιάς 3-1



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: