Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Βλάχος: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Βλάχος: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»
Χρόνο και υπομονή χρειάζεται από όλους μέχρι να έρθουν οι νίκες για την ΑΕΚ, όπως τόνισε ο προπονητής τη «Ένωσης», Βαγγέλης Βλάχος.

Ενθαρρυντικά μηνύματα έλαβε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» από την απόδοση των παικτών του, καθώς παρά το γεγονός ότι χάθηκαν βαθμοί, η εικόνα της ομάδας ήταν άκρως βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

«Μας αδικεί το αποτέλεσμα με βάση την εικόνα, αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε εκεί», τόνισε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου ο Βλάχος.

Για τον αγώνα με τον Άρη: «Δεν πίστεψα ποτέ στην τύχη, πίστευα και πιστεύω πάντα στη ικανότητα. Στο αποψινό παιχνίδι δεν είχαμε την ικανότητα να πετύχουμε ένα γκολ και να κερδίσουμε. Από το 1` μέχρι το 90` ήμασταν ανώτεροι. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να τις κάνουμε γκολ. Η βδομάδα που πέρασε ήταν συγκλονιστική και φάνηκε και από το φιλικό που ήμασταν εξαιρετικοί . Είχαν τρομερή διάθεση όλα τα παιδιά και έδειξαν το πόσο βελτιωμένοι είναι. Παίξαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Το αποτέλεσμα αδικεί τους παίκτες την ΑΕΚ και τον φανταστικό της κόσμο. Συγχαρητήρια σε όλους για την τεράστια προσπάθεια τους. Κάνανε αυτό που έπρεπε πρώτα για την ομάδα και μετά για τον εαυτό τους. Το αποτέλεσμα μας αδικεί αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε σε αυτό».

Για τη βελτίωση με τα προηγούμενα ματς: «Σήμερα ήμασταν σαφώς πιο δημιουργικοί. Κάναμε καλύτερη ομαδική δουλειά. Είχαμε τον έλεγχο και κυκλοφορούσαμε σωστά τη μπάλα. Από το φιλικό φάνηκε πως έχουμε βελτιωθεί. Είμαι ευχαριστημένος κυρίως από τα νεαρά παιδιά παρά τους από τους παλιούς. Μην ξεχνάμε πως η ομάδα φτιάχτηκε κατά ανάγκη με παιδιά από τις ακαδημίες που δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα παίξουν στην ΑΕΚ. Είναι αξιέπαινε η προσπάθειά τους και η βελτίωσή τους. Θέλουν χρόνο και χρειάζεται υπομονή απ` όλους».

Για το πώς είδε τον Άρη: «Μην ξεχνάμε πως ΑΡΗΣ και ΑΕΚ είναι δύο τεράστιες ομάδες με ιστορία και ταυτότητα που ταλαιπωρούνται πολύ αυτό το διάστημα. Ο αντίπαλος είχε παθητικό ρόλο γιατί εμείς τους αναγκάσαμε. Με τον ΟΦΗ ήταν πολύ καλύτερος ο ΑΡΗΣ. Δημιούργησε φάσεις και ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι. Σήμερα εμείς τον αναγκάσαμε να μην παίξει καλά. Δεν τους το επιτρέψαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: