Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Βαρούχας: «Κάποτε πρέπει να στείλουν κάποιον σπίτι του»

Την διατησία του χθεσινού αγώνα του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης σχολίασε στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Στη σέντρα", ο Παναγιώτης Βαρούχας.

«Η διαιτησία του χθεσινού αγώνα δεν ήταν καλή. Υπάρχει όμως πρόοδος στην ελληνική διαιτησία, είναι καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια. Υπάρχει ένα πέναλτι στο Λόρενς το οποίο δεν έδωσε χθες, αλλά και ένα ακόμη που κάνει ο Λόρενς που και αυτό δεν δίνεται. Δύο κόκκινες που θα ήταν κανονικά, έγιναν κίτρινες, αφού μαζεύουν οι παίκτες πόδια και όχι τη μπάλα. Στη φάση του πέναλτι του ΠΑΟΚ, πιστεύω ότι χτυπά στο στήθος του αρχηγού του Αστέρα Τρίπολης, δεν μπορώ να είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρος, αλλά από την κίνηση του παίκτη αυτό φαίνεται» ανέλυσε ο πρώην διαιτήτής.

Σχετικά με την απόφαση να μπει στο "ψυγείο" ο Χρήστος Μήτσιος για ένα μήνα: «Στο σύστημα αυτοί που έχουν τα γένια, έχουν και τα χτένια. Αλλά κάποτε θα πρέπει να στείλουνε και κάποιον σπίτι του! Εμένα βέβαια, δεν θα ακούσεις να κάνω κριτική, δεν μπορώ να πω ποιος πρέπει ή δεν πρέπει να πάει σπίτι του. Το βασικότερο από όλα είναι να μάθουν να κάνουν σωστό έλεγχο, να γίνουν σχολαστικοί».

Ο κ.Βαρούχας θέλησε να στείλει και το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει υπομονή και να στηρίξει τους νέους παίκτες της ομάδας, Καμία άλλη ομάδα, δεν έχει τόσους αξιόλογους νεαρούς. Αλλά και οι Έλληνες προπονητές χρειάζονται πίστωση χρόνου».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: