Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ζέμαν: «Κάναμε τρία απίστευτα λάθη»

Ζέμαν: «Κάναμε τρία απίστευτα λάθη»
Απογοητευμένος και εκνευρισμένος ήταν ο Ζντένεκ Ζέμαν μετά την ήττα της Ρόμα απο την Μπολόνια με 3-2, ενώ βρέθηκε να προηγείται με 2-0.

Ο τεχνικός των «τζιαλορόσι» στάθηκε κυρίως στα τρία τραγικά λάθη που έκαναν οι παίκτες του στα γκολ που δέχτηκαν, αλλά και στο γεγονός ότι δεν αντέδρασαν σωστά μετά την ισοφάριση.

Επιπλέον τόνισε ότι η διακοπή έκανε κακό στην ομάδα.

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι τόσο με το αποτέλεσμα, όσο και απο την εμφάνιση που κάναμε. Δεν είχαμε καθόλου νεύρο στο παιχνίδι μας και κάναμε τρία πολύ μεγάλα λάθη που οδήγησαν στο να δεχτούμε τα γκολ και να ηττηθούμε. Επιπλέον δεν είχαμε καθόλου καλή αντίδραση μετά την ισοφάριση της Μπολόνια», σχολίασε αρχικά ο τεχνικός της Ρόμα.

Στη συνέχεια ο Ζέμαν πρόσθεσε: «Ήταν πολύ κακό το δεύτερο ημίχρονο για μας. Ήμασταν ευχαριστημένοι απο το πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο ήταν σαν να μην μπήκαμε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο. Αυτές οι δέκα μέρες της διακοπής μας έκαναν κακό, γιατί δεν δουλέψαμε όσο θέλαμε, λόγω των παικτών που έλειπαν».

Για το αν αυτή είναι Ρόμα του ίδιου με τα πάνω της και τα κάτω της, ήταν κατηγορηματικός, λέγοντας: «Σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτή η ομάδα που θέλω να δημιουργήσω. Είμαστε μακριά από αυτό θέλω να φτιάξω και σήμερα είδα ότι πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να διορθώσουμε τα λάθη μας».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: