Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Πέτκοβιτς: «Τα πόδια στο έδαφος»

Ο τεχνικός της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς παρά το τρία στα τρία από την ομάδα του, δεν πετάει στα σύννεφα θέλοντας να διατηρήσει ταπεινούς τους ποδοσφαιριστές του.
Το καλύτερο ξεκίνημα από το 1975-76 έχει κάνει η Λάτσιο, η οποία στα πρώτα της τρία παιχνίδια έχει το απόλυτο μετά από πολύ καλές εμφανίσεις. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League δεν πετάει στα σύννεφα θέλοντας να διατηρήσει συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές του.
«Κάναμε ακόμα ένα βήμα μπροστά. Παίξαμε απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο και αξίζαμε τη νίκη», είπε αρχικά. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη μη χρησιμοποίηση του Αμπντουλάι Κονκό: «Έχει ένα πρόβλημα στους μυς και προτίμησα να μη ρισκάρω με τη συμμετοχή του».
Για τους στόχους της ομάδας, τόνισε: «Έχουμε ένα δυνατό ρόστερ και μπορούμε να βελτιωθούμε αρκετά. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι ευχάριστο το ξεκίνημά μας και στέλνει θετικά μηνύματα, αλλά πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος. Τα αποτελέσματα έρχονται από σκληρή δουλειά και θυσίες».



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: