Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Λίνο: «Μπαίνουμε πάντα για να κερδίσουμε»

Ο Άλβες Λίνο λίγο πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης παρέθεσε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ τόνισε πως οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας χρειάζονται ακόμη χρόνο, ενώ πρόσθεσε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για τη νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Αναλυτικά:

Για τη χθεσινή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και την ανατροπή του σκορ: «Ήταν πολύ δύσκολο το χθεσινό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά και βρήκαμε κάποιες λύσεις απέναντι στον αντίπαλο, ενώ είχαμε μία δύο φάσεις να ανοίξουμε το σκορ. Μετά το πέναλτι χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και σίγουρα δυσκολευτήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερη κατοχή μπάλας και κάναμε τις φάσεις για να πάρουμε τη νίκη».

Για τα κενά του εμφανίζει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο: «Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες στην ομάδα. Έχουμε και δύο νέα πρόσωπα που ήρθαν τώρα τελευταία. Χρειάζονται χρόνο για να δείξουν την αξία τους».

Για τις απαιτήσεις των φίλων του ΠΑΟΚ: «Όλοι μας γνωρίζουμε ότι έχουμε ποιότητα και μπορούμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Σίγουρα και ο κόσμος θέλει το κάτι παραπάνω. Γι? αυτό είμαστε εδώ. Για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στο τέλος να τους ανταμείψουμε».

Για το γεγονός ότι η κακή ποιότητα των υπόλοιπων ομάδων τη φετινή χρονιά, αναγκάζει τον ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί: «Ανεξάρτητα από το που παίζουμε, ανεξάρτητα με ποιον και αν έχουμε τύχη ή όχι, πρέπει ως ΠΑΟΚ να μπαίνουμε πάντα για να κερδίζουμε. Σε κάθε αγώνα πρέπει να είμαστε και καλύτεροι. Τώρα είναι πιο σημαντικό το επόμενο παιχνίδι».


για την αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με την Ξάνθη:«Η νίκη που πετύχαμε μας δίνει μία άνεση για να αντιμετωπίσουμε με καλύτερη ψυχολογία την Ξάνθη. Τους παίξαμε και σε ένα φιλικό, τους κερδίσαμε και σίγουρα πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε καλύτεροι από αυτούς και τώρα για να τα καταφέρουμε και πάλι».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: