Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

«Ο Σαββίδης δεν έρχεται για τη λεζάντα»

Την χθεσινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και την γενική εικόνα της ομάδας από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου, σχολίασε στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Στη σέντρα", ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του "δικέφαλου" Χρήστος Τερζανίδης.

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ και την νίκη κόντρα στον Αστέρα τό νισε: «Οι παίκτες έδειξαν υπομονή και πίστη για την ανατροπή του σκορ και τα κατάφεραν. Ο κόσμος πρέπει να έχει απονομή , η ομάδα με τον Σαββίδη, που δεν πιστεύω ότι θα είναι ένα πυροτέχνημα, αλλά έχει πλάνο ο άνθρωπος, δεν ήρθε για να κάνει τη λεζάντα, βαδίζει αργά και σταθερά».

Για τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα είπε:«Οι μεταγραφές που έγιναν στον ΠΑΟΚ ήταν σχεδόν αναγκαστικές. Όμως θα γίνει ένα καινούργιο ξεκίνημα με την εποχή του Ιβάν Σαββίδη. Θα ξεκινήσει από το μηδέν για να φτιάξει την ομάδα, αλλά και το γήπεδο. Πρωτίστως ίσως το γήπεδο και μετέπειτα την ομάδα».

Για τον Κουμάλο σχολίασε: «Όταν έφυγε ένας Κοντρέρας και ήρθε ένας παίκτης που δεν είναι ισάξιός του, όταν έφυγε και ένας Μαλεζάς που είχε προσαρμοστεί σε αυτή τη θέση, τι πρέπει να περιμένουμε; Βέβαια, και ο Κουμάλο, αλλά και όλοι οι παίκτες χρειάζονται στήριξη γιατί αυτούς έχουμε. Αυτή είναι η ομάδα μας και πρέπει να βελτιωθεί».

Ενώ για την χαμηλή προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο της Τούμπας, δήλωσε: «Η οικονομική κρίση και το ότι η ομάδα ξεπούλησε σχεδόν αφού πολλοί αξιόλογοι παίκτες έφυγαν, συντέλεσαν στην εικόνα της άδειας Τούμπας».



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: