Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Όλα δείχνουν Νέα Σμύρνη!!

Όλα δείχνουν Νέα Σμύρνη
Την Τρίτη (10/9) θα αποφασίσει η Σούπερ Λίγκα για το γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου, με αυτό της Νέας Σμύρνης να δείχνει το επικρατέστερο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν πως ο ερασιτέχνης Πανιώνιος που του ανήκει το γήπεδο έχει κάποιες αντιρρήσεις αλλά αναμένεται αυτές να καμφθούν αφού δεν μπορούν να βρεθούν εύκολα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν το συγκεκριμένο ματς.

Η συναυλία του Φοίβου για τα 20 χρόνια(!) «ξεσπιτώνει» αναγκαστικά τον Παναθηναϊκό από το ΟΑΚΑ και οι «πράσινοι» έβλεπαν την Τρίπολη, την Πάτρα και την Νέα Σμύρνη ως τα τρία γήπεδα που θα μπορούσαν να αγωνιστούν ως γηπεδούχοι για το ματς με τους Περιστεριώτες για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αυτό της Αρκαδίας έχει χωρητικότητα μικρότερη από όσα διαρκείας έχει πουλήσει ο Παναθηναϊκός, ενώ το Παμπελοπονησιακό έχει επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο και είναι μακριά, αφού η Κορίνθου-Πατρών, ακόμη φτιάχνεται…

Έτσι, το γήπεδο του Πανιωνίου που βρίσκεται στο λεκανοπέδιο Αττικής και έχει καλό αγωνιστικό χώρο και κερκίδες για να χωρέσουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού, δείχνει μέχρι στιγμής η καλύτερη λύση. Όλα δείχνουν πως οι «πράσινοι» θα «φιλοξενήσουν» εκεί τον Ατρόμητο κάτι που θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη στην σύσκεψη της Σούπερ Λίγκας.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: