Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

"Δεν φέρθηκαν καλά στον Καραγκούνη"

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος τα "χώνει" στον Παναθηναϊκό για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον Γιώργο Καραγκούνη. "Δεν του άξιζε αυτό το φινάλε", δήλωσε.
"Δεν φέρθηκαν καλά στον Καραγκούνη"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέλιου Γιαννακόπουλου στον "Sentra":
Για την Εθνική ομάδα: «Είναι το «κάτι άλλο» για έναν ποδοσφαιριστή να φορέσει τη φανέλα της. Η εθνική πλέον είναι μία υπολογίσιμή δύναμη τόσο στην Ευρώπη όσο και στο παγκόσμιο στερέωμα συγκριτικά πάντα με την ποιότητα του πρωταθλήματος. Υπάρχει μία τεράστια παρακαταθήκη για το μέλλον. Πλέον η ομάδα έχει «μέταλλο» κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι κόντρα στη Λετονία, στο οποίο φαινόταν ότι αργά ή γρήγορα θα γύριζε».
Για το εάν υπάρχει ταλέντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Υπάρχει φουρνιά νέων η οποία μπορεί να βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκτός από τη φουρνιά, υπάρχει το ταλέντο που αν δουλευτεί σωστά, μπορεί να φέρει αποτελέσματα, τόσο για τις ομάδες όσο και για την Εθνική ομάδα».
Για τα παιδιά που παίζουν στο εξωτερικό: «Όσο νωρίτερα πηγαίνουν στο εξωτερικό τόσο νωρίτερα ανοίγουν τα μάτια τους, εκεί βρίσκουν λιγότερη πίεση και καλύτερες συνθήκες προπόνησης».
Για τις διαφορές των συνθηκών στην Ελλάδα με το εξωτερικό: «Όσοι είδαν τις συνθήκες προπόνησης εκεί καταλαβαίνουν τη διαφορά. Εάν το ταλέντο του Έλληνα συνδυαζόταν με τις συνθήκες τις Αγγλίας, τότε οι Έλληνες θα ήταν από τους ακριβότερους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη».
Για την πορεία της Εθνικής από το 2004 μέχρι σήμερα: «Η ομάδα από το 2004 μέχρι τώρα έχει καταφέρει να πάει σε άλλες τέσσερις διοργανώσεις και ο κόσμος πρέπει να στηρίζει την ομάδα. Δεν είναι μόνο το εισιτήριο, υπάρχουν αρκετοί τρόποι να γεμίσει ένα γήπεδο. Είναι μία διέξοδο, ένα κίνητρο να πάει κανείς με την οικογένεια του στο γήπεδο».
Για το κλειδί στη αναμέτρηση με την Λιθουανία: «Εάν κρατήσεις το μηδέν πίσω, αυτομάτως αυξάνονται οι πιθανότητες να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και υπομονή το σημερινό παιχνίδι».
Για τον Καραγκούνη: «Μιλάμε με το Γιώργο συχνά, είναι όνειρο για ένα ποδοσφαιριστή ακόμα και σε αυτή την ηλικία να ζήσει τη μαγεία της Premier League. Το γεγονός ότι προπονητής της Φούλαμ είναι ο Μάρτιν Γιολ, βοηθά τον Γιώργο να πάρει τις ευκαιρίες του από εκεί και πέρα είναι δικό του θέμα να τις αρπάξει από τα μαλλιά και να μεγαλουργήσει και να παίξει όσο αντέχουν τα πόδια του. Είμαι χαρούμενος σαν να είμαι εγώ στη θέση του».
Για τις πρώτες αντιδράσεις του Καραγκούνη: «Δεν σταμάτησε τα τηλέφωνα, τόσο σε εμένα όσο και στον Νταμπίζα. Μίλησα με αρκετά παιδιά από την Φούλαμ και δεν μου έκρυψαν την ικανοποίησή τους για την απόκτηση του Καραγκούνη».
Για το τρόπο που έφυγε από τον Παναθηναϊκό: «Δεν άξιζε αυτό το φινάλε σε ποδοσφαιριστή τέτοιου επιπέδου. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, η αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό και ο τρόπος που του φέρθηκαν».
Για το επίπεδο του Πανηλειακού: «Δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που άφησα, όταν έφυγα. Η ομάδα βρίσκεται στην Γ' Εθνική με έναν πρόεδρο που παλεύει μόνος του. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας. Θεωρώ ότι, ότι αξίζει κανείς στο τέλος θα το πάρει με πολύ δουλειά και συνεχή προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: