Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

«Τινάζουν» και τις Ακαδημίες!!

Ο Στασινόπουλος με την επ' αορίστου σύμβαση με την ΑΕΚ και οι υπόλοιποι (Μπατίστα, Κοπιτσής κ.α.) που επί σειρά ετών... ματώνουν στις ακαδημίες δεν έχουν ακόμη σύμβαση. Στην ΑΕΚ η νέα τάξη πραγμάτων σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό και πολύ περισσότερο τον σχεδιασμό για το μέλλον φαίνεται πως έχει πλήρη μεσάνυχτα για το τι συμβαίνει στις ακαδημίες της ομάδας.
«Τινάζουν» και τις Ακαδημίες!
Ο «φερόμενος» ως υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της Ένωσης, Στασινόπουλος, ο οποίος είναι ο μοναδικός με επ' αορίστου σύμβαση χωρίς να διαθέτει ούτε καν UEFA Pro δίπλωμα προπονητή (και ο οποίος μόνο ως ΑΕΚτζής δεν μπορεί να αυτοπαρουσιάζεται μια και το παρελθόν του είναι γνωστό και ερυθρόλευκο) κάνει κουμάντο χωρίς να έχει επί της ουσίας καμία σχέση και ιδέα με το έμψυχο δυναμικό των τμημάτων υποδομής.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, σκοπός και στόχος του είναι να αποφασίζει για το πού πρέπει να τοποθετείται, σε ομάδες των ακαδημιών, κάθε προπονητής.
Το πιο σημαντικό όμως είναι πως ο Βασίλης Τσιάρτας φέρεται να εμπιστεύεται, να ακούει τον συγκεκριμένο και να συμμερίζεται τις απόψεις του. Γεγονός που αν ισχύει σημαίνει αυτόματα ότι θα τινάξουν (και) τις ακαδημίες της ΑΕΚ για τις οποίες... ματώνουν καθημερινά επί σειρά ετών άνθρωποι όπως οι Μπατίστα, Κοπιτσής.
Αντί να εμπιστευθούν τους παραπάνω ανθρώπους που βρίσκονται τόσα χρόνια στην ομάδα σε αυτό το κομμάτι, των υποδομών δηλαδή, έχοντας παρουσιάσει και έργο, αντίθετα είναι οι τελευταίοι με τους οποίους έρχονται σε επαφή και οι άνθρωποι που δεν έχουν καν σύμβαση (και όχι επ' αορίστου, έστω για κάποιους μήνες...) αλλά εργάζονται έχοντας στο μυαλό και στην καρδιά μόνο το πώς θα βοηθήσουν την ΑΕΚ.
Τα μαντάτα για το πότε πιθανολογείται ότι θα υπάρξει σύμβαση εργασίας για όλους τους υπόλοιπους στια ακαδημίες της ΑΕΚ αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει προς τα τέλη Σεπτεμβρίου και ανάλογα με την εξέλιξη της υπόθεσης Βιντιάδη-Χάρις.
Να θυμίσουμε, για όσους δεν γνωρίζουν, ότι ο Στασινόπουλος από το 2007 που έγινε μέλος των ακαδημιών της ΑΕΚ, ανέλαβε το τμήμα παμπαίδων το οποίο προ ημερών του είχε φτάσει στο σημείο να νικήσει τον Αγιαξ και μετά την έλευση Στασινόπουλου... απλά διαλύθηκε!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: