Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Μεταμεσονύκτιο θρίλερ για το γήπεδο της Παναχαϊκής!!

Το γηπεδικό θέμα της Παναχαϊκής και η παραχώρηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά άκρη μέχρι τα μεσάνυχτα δεν είχε βρεθεί.
Το ζήτημα που «καίει» τους Αχαιούς έφτασε στο Δημοτικό Συμβούλιο ως κατεπείγον, καθώς η ΠΑΕ θα πρέπει ως τις 18 Σεπτεμβρίου να δηλώσει έδρα στον φάκελο στην ΕΕΑ. Ο Δήμος, όμως, στάθηκε στην οφειλή που εκκρεμεί από πέρυσι, με την ΠΑΕ να δεσμεύεται να αναλάβει το κόστος κατασκευής του χλοοτάπητα, την πληρωμή του νερού και του ρεύματος. Παράλληλα, τα στελέχη της Παναχαϊκής σημείωσαν ότι δεν επιθυμούν την αποκλειστική χρήση του βοηθητικού, παρά μόνο για τις ώρες των προπονήσεων και πρότειναν να δίνουν το 15% των εισπράξεων.
Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ανέφεραν ότι έπρεπε πρώτα να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών και μετά να πήγαινε σε ψήφισμα η υπόθεση. Ο Δήμαρχος είπε πως διαπραγματεύεται το ποσό που αναφέρει η σύμβαση και αυτό να μειωθεί στο ελάχιστο, απλά ζήτημα είναι να εξασφαλιστούν οι όροι, λόγω του ότι στο παρελθόν η ΠΑΕ έχει φανεί ασυνεπής.
Λίγο μετά τις 22:00 προτάθηκε να δημιουργηθεί μία νέα σύμβαση από τους νομικούς συμβούλους των δύο πλευρών, όμως ο Δημαράς διαφώνησε και είπε ότι οι οικονομικοί όροι ορίζονται από τους εκπροσώπους των νομικών παρατάξεων. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος ζήτησε να διακοπεί η συζήτηση, να εξεταστεί το δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να επανέλθουν με το Παμπελοποννησιακό…



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: