Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Μυστικές συναντήσεις Γκαλιάνι με Αλέγκρι!!

Μυστικές συναντήσεις Γκαλιάνι με Αλέγκρι
Δύο κρυφές συναντήσεις είχαν ο Αντριάνο Γκαλιάνι και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όπως αποκαλύπτει η «Gazzetta dello sport». Θέμα των συζητήσεων αυτών ήταν η προετοιμασία της ομάδας για το ντεμπούτο της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο ισχυροί άντρες της Μίλαν είχαν προγραμματίσει να βρεθούν στο εξοχικό του Γκαλιάνι, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Προς το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως ο προπονητής της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, επρόκειτο να συναντήσει τον ισχυρό άντρα της ομάδας, Αντριάνο Γκαλιάνι, στην πολυτελή εξοχική κατοικία του δεύτερου, στην περιοχή «Φόρτε Ντεϊ Μάρμι». Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για διερεύνηση του ενδεχόμενου ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, που λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Τελικά οι συναντήσεις των δύο αντρών ήταν δύο και έγιναν σε άλλη τοποθεσία, έχοντας και διαφορετικό θέμα συζήτησης. Η πρώτη, όπως αποκαλύπτει η «Gazzetta dello sport», έγινε στα γραφεία της Μίλαν το πρωί της Παρασκευής, πριν την προπόνηση της ομάδας. Η δεύτερη έγινε σε απόλυτη μυστικότητα σε πολυτελές ξενοδοχείο, το απόγευμα του Σαββάτου.
Θέμα των συζητήσεων που είχαν ο Γκαλιάνι με τον Αλέγκρι ήταν η, όσο το δυνατόν καλύτερη, προετοιμασία της ομάδας ενόψει των δύο επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Η αρχή γίνεται με το παιχνίδι κόντρα στην Αταλάντα, για το οποίο ο Γκαλιάνι τόνισε την ανάγκη να εμφανιστεί μια δυνατή Μίλαν, που θα πάρει τους τρεις βαθμούς, αλλά θα μπορέσει και να πείσει με την εμφάνισή της τους απαιτητικούς οπαδούς της. Ακολουθεί η πρώτη αναμέτρηση για το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Άντερλεχτ, για την οποία ο Γκαλιάνι τόνισε την παράδοση που έχουν οι «ροσονέρι» στο Τσάμπιονς, ενώ επέστησε την προσοχή του προπονητή ώστε να ξεκινήσει με το «δεξί» η ομάδα τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: