Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

«Θέλω να γίνω αρχηγός της Ίντερ»

«Θέλω να γίνω αρχηγός της Ίντερ»
Την επιθυμία του να παραμείνει για χρόνια στην Ίντερ και να γίνει αρχηγός εξέφρασε ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ, μιλώντας στη «Gazzetta dello sport». Ο Ολλανδός μέσος ξεκαθάρισε πως είναι ευτυχισμένος στο Μιλάνο και πως δεν ζήτησε ποτέ να φύγει από τους «νερατζούρι».

Σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο αποτελεί έναν από τους στόχους των μεγάλων ή των πλούσιων ομάδων της Ευρώπης. Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ πάντα φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα από το να αποχωρήσει από την Ίντερ, για άλλη μία φορά, όμως, διέψευσε τους πάντες και παρέμεινε στην ομάδα του Μιλάνου.

Μιλώντας στη «Gazzetta dello sport» εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο να αρνηθεί κάθε πρόταση. «Όλα όσα ακούστηκαν ήταν φήμες. Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα δεν υπήρχε καμία περίπτωση να φύγω από την Ίντερ. Τονίζω πως ποτέ δεν ζήτησα να φύγω. Το συμβόλαιό μου λήγει το 2015 και προτίθεμαι να το τιμήσω. Αν μετά τη λήξη του οι άνθρωποι της Ίντερ θελήσουν να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, είμαι πρόθυμος να συνεχίσω στην ομάδα για πολλά χρόνια ακόμα.»

Θέλει να γίνει αρχηγός στην Ίντερ, όπως έγινε στην εθνική Ολλανδίας; «Ασφαλώς και θα ήθελα να γίνω αρχηγός. Αλλά ο Ζανέτι θα παίζει μπάλα μέχρι τα 60 του, οπότε το βλέπω λίγο δύσκολο», απαντά γελώντας ο Σνάιντερ.

Οι στόχοι της ομάδας ποιοι είναι; «Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να κυνηγήσουμε και το Γιουρόπα Λιγκ. Δεν συμφωνώ πως η Γιουβέντους είναι καλύτερη από εμάς, άσχετα αν στο ματς με τη Ρόμα δεν τα πήγαμε καθόλου καλά. Πιστεύω πολύ στον προπονητή μας και στους συμπαίκτες μου και θεωρώ πως θα παλέψουμε ως το τέλος για τον τίτλο», τονίζει με αισιοδοξία ο Ολλανδός.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: