Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Λούβαρης: «Η Παναχαϊκή θα δώσει την εγγυητική»

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Χρήστος Λούβαρης ξεκαθάρισε ότι η ΠΑΕ θα δώσει την εγγυητική για τη χρήση του Παμπελοποννησιακού.
Ο Λούβαρης έκανε γνωστό ότι οι «κοκκινόμαυροι» είναι σε θέση να δώσουν άμεσα εγγυητική – συναλλαγματική ύψους 50.000 ευρώ με τριτεγγυητή τον Αλέξη Κούγια σε περίπτωση που γίνουν φθορές στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Παράλληλα, για την επιταγή που υπάρχει σε εκκρεμότητα από την προηγούμενη χρήση του γηπέδου, ο Λούβαρης ζήτησε αυτή αν πρέπει τελικά να πληρωθεί από την ΠΑΕ, να πληρωθεί όμως του χρόνου για να μην «πνιγεί» αυτή την περίοδο ακόμη περισσότερο οικονομικά η πατρινή ομάδα και σε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στη Super League.
Σημειώνεται ότι οι συζητήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο συνεχίζονται, με τον δήμαρχο, Γιάννη Δημαρά να επιμένει να πάρει και μια δεύτερη εγγυητική ύψους 95.000 ευρώ για τα μισθώματα, το ρεύμα και το ενοίκιο. Τα εμπόδια δεν έχουν ξεπεραστεί, καθώς τα συνολικά μισθώματα της Παναχαϊκής είναι 36.000 ευρώ και δεν μπορεί να βγάλει εγγυητική 96.000 ευρώ.



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: