Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Mια πονεμένη ιστορία...

"ΚΜΑ" και ΠΑΕ Άρης δεν μπορούν να ξεφύγουν από τις "αγκυλώσεις" για να "τρέξουν" τις εξελίξεις - Διστακτικοί Κατσιαούνης, Λαμπριάκος και Στεφανίδης λόγω των χρεών.

Mια πονεμένη ιστορία...
Η διοίκηση Πρωτοδικείου εξελίσσεται σε μία… πονεμένη ιστορία για τον ΑΡΗ και είναι αμφίβολο, τελικά, πότε και αν θα «τρέξει» η συγκεκριμένη διαδικασία για την ΠΑΕ.
Δυστυχώς, ούτε η διοίκηση της «ΚΜΑ» μπορεί να ξεπεράσει και να ξεφύγει από τις «αγκυλώσεις» που παρουσιάστηκαν από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της, ούτε η διοίκηση της ΠΑΕ μπορεί να πιέσει τις εξελίξεις προς την κατεύθυνση αυτή γιατί έχει τις δικές τις «αγκυλώσεις». Στην «ΚΜΑ» υπάρχουν οι γνωστές διαφωνίες μεταξύ των μελών της για την επιλογή των προσώπων που θα οριστούν στην ΠΑΕ. Υπάρχουν οι γνωστές δύο τάσεις και δύσκολα θα συμφωνήσουν στα πρόσωπα, εκτός αν αποφασίσουν –επιτέλους- να προχωρήσουν ψηφίζοντας κατά πλειοψηφία.
Σε ότι αφορά την ΠΑΕ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Κατσιαούνης, Λαμπριάκος και Στεφανίδης διστάζουν να μπουν σε διοίκηση Πρωτοδικείου, διότι τα… χρέη είναι πολλά (αναφερόμαστε στις τρέχουσες υποχρεώσεις που θα κληθεί να αναλάβει η διορισμένη από το Πρωτοδικείο διοίκηση).
Εφόσον τα τρία μέλη της ΠΑΕ επιμείνουν στις θέσεις τους και δεν δεχτούν να συμμετάσχουν στη διοίκηση Πρωτοδικείου, τότε το πρόβλημα θα γίνει οξύτερο.
Οι διεργασίες είναι σε εξέλιξη από χθες, αφού πρέπει με κάποιον τρόπο να βρεθεί λύση για την ΠΑΕ. Η τελευταία δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί στη σημερινή της μορφή για πολλούς λόγους. Ενας από αυτούς είναι και γιατί το μεγαλύτερος βάρος το σηκώνουν σε καθημερινή βάση το τελευταίο διάστημα ο Αντώνης Ζαμπέτας με τον Αλέκο Κατσιαούνη. Δύο άτομα δεν μπορούν να κουμαντάρουν μία ΠΑΕ σαν τον ΑΡΗ, στην κατάσταση, μάλιστα, που βρίσκεται σήμερα…
Πηγη allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: