Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

"Πιστεύω δεν θα είναι η τελευταία φορά"

Ο Ισπανός μέσος του Αστέρα Τρίπολης, Ρούμπεν Ράγιος, αναδείχθηκε ο MVP της 2ης αγωνιστικής και την Τρίτη πήρε το βραβείο του από τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Μποροβήλο, ενώ ευχήθηκε να μην είναι η τελευταία φορά που θα πάρει το βραβείο...
"Πιστεύω δεν θα είναι η τελευταία φορά"
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου στο γήπεδο του Αστέρα από τον αναπληρωτή πρόεδρο της Super League και πρόεδρο του Αστέρα Γιώργο Μποροβήλο.
Ο Ράγιος είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής του Αστέρα που κερδίζει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη (MVP) της αγωνιστικής, μετά τους Χακόμπο και τους Περόνε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και ο πρώτος τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Μετά τη βράβευση του ο Ράγιος δήλωσε: «Πρώτα θα αφιερώσω στους συμπαίκτες μου τη διάκριση αυτή, που αξίζουν και αυτοί ένα κομμάτι από αυτή την επιτυχία, γιατί με βοήθησαν να το πετύχω και κατά δεύτερο λόγο στην οικογένεια μου στην Ισπανία.
Μου δίνει μεγάλη χαρά αυτός ο τίτλος του MVP, για την προσπάθεια που καταβάλλω στο γήπεδο και μεγαλύτερη χαρά για να συνεχίσω. Είναι μεγάλη ικανοποίηση και ενθάρρυνση για να συνεχίσω ακόμα περισσότερο στους αγώνες. Θέλω να πιστεύω πώς δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα κερδίσω αυτό το βραβείο.
Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πολύ αυτοθυσία και μεγάλη προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο, να ξεπεράσω τον εαυτό μου, να βελτιωθώ σαν ποδοσφαιριστής, να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία, να βγούμε για άλλη μία χρονιά στην Ευρώπη, να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου φέτος που δεν καταφέραμε να παίξουμε πέρσι από μία άτυχη στιγμή. Πάνω από όλα, να έχουμε μία καλύτερη χρονιά φέτος.
Όλη μου η σκέψη είναι συγκεντρωμένη στο πώς θα βοηθήσω 100% την ομάδα μου καλύτερα, προκειμένου να έχουμε μία καλύτερη χρονιά. Η μόνη μου συγκέντρωση είναι στην ομάδα που βρίσκομαι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: